Madonna şi-a anulat concertele din cauza unor dureri groaznice

madonna

Madonna a avut numai probleme în noul turneu
Madonna zice că suferă foarte mult pentru că a trebuit să anuleze turneul
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Madonna a fost obligată să-şi anuleze trei concerte din cauza durerilor groaznice. Ea a spus că suferă foarte mult pentru că a fost nevoită să ia această decizie.

Regina muzicii pop, Madonna (61 de ani), a trebuit să-şi anuleze trei concerte din turneul său “Madame X” din cauza unor dureri groaznice. Diva s-a rănit la genunchi şi zice că are suferinţe greu de imaginat din această cauză. Nu mai poate să suporte durerile şi a fost nevoită să-şi anuleze cele trei spectacole pe care trebuia să le susţină la Boston. Cântăreaţa a cerut fanilor să o ierte pentru acest lucru. “Am atât de multă plăcere să cânt pentru voi, în toate serile, încât este cu adevărat o pedeapsă pentru mine să anulez concertele. Dar durerea pe care o simt este insuportabilă. Trebuie să mă odihnesc şi să urmez sfatul medicului pentru a reveni la forma mea cea mai bună şi să pot continua turneul “Madame X”.

Ce îngrozitor arată în realitate Madonna! E total diferită de pozele de pe Internet

Madonna și-a șocat admiratorii cu noua apariție! Și-a pus implanturi în posterior?

Artista a mai schimbat şi alte date de concert

Luna trecută, Madonna a trebuit să anuleze un concert la Brooklyn. Datele prevăzute pentru Chicago şi San Francisco au fost de asemenea modificate din cauza schimbării programului. La viitorul concert, de la Philadelphia, zice că se prezintă sigur. Pe parcursul noului turneu “Madame X”, s-au întâmplat multe lucruri neplăcute. Înainte de a se răni la genunchi, Madonna a fost dată în judecată de un fan nemulţumit că şi-a început concertul cu două ore întârziere. Intrigată de atitudinea lui, artista a scris pe Instagram: “O regină nu întârzie niciodată”. Cântăreaţa Madonna a fost obligată să-şi anuleze trei concerte din cauza durerilor groaznice la genunchi.

Loading...