Madonna s-a pozat pe WC

15-ved-ext-foto4-65-70-instagram-1.jpg

Vedeta a şocat fanii cu fotografia ei
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Îi place să şocheze, ca întotdeauna!

Cântăreaţa Madonna (59 de ani) este foarte activă pe reţelele de socializare. Recent, vedeta nu a ezitat să se fotografieze aşezată pe vasul de toaletă şi să pună poza pe Instagram. În fografia provocatoare, diva e îmbăcată sumar. Astfel, se poate vedea ce bine se ţine, deşi mai are doar un an până ce devine sexagenară.

 

Nu are nici urmă de celulită. Cântăreaţa, care are o avere de 800 de milioane de dolari, obişnuieşte să-şi pună poze în care apare mai mult dezbrăcată ca să arate că nu îmbătrâneşte. Ea s-a pozat recent cu sânii goi şi o pălărie pe cap şi a pus fotografia tot pe Instagram.

Într-o altă poză pusă pe reţelele de socializare, cu aceeaşi ocazie, Madonna apare cu sânii goi acoperiţi de o sacoşă peste care a desenat o cruce neagră.

loading...
Loading...

Citește și

  • FOTO

    Madonna (59 de ani) își șochează fanii din ce în ce mai des din cauza fotografiilor pe care le încarcă pe rețelele personale de socializare. Operațiile estetice încep să își spună cuvântul, iar chipul artistei de acum nu mai amintește cu nimic de Madonna cea admirată de zeci de mii de oameni pentru frumusețea ei nonconformistă. Ajunsă la aproape 60 de ani, artista face orice pentru a avea atenția fanilor, însă aceștia au reacționat acid atunci când au văzut ultimele imagini ale vedetei.

  • Diva de 59 de ani s-a filmat în timpul tratamentului. Și nu era suficient că ea arată ciudat în filmare. Și mai ciudat arată ceea ce i se face în timpul ședinței cosmetice…