Madonna, gest erotic pe scenă cu Ariana Grande! A plesnit-o peste fund

madonna-ariana-grande.jpg

madonna ariana grande
Madonna (57 de ani) și Ariana Grande (22 de ani)
foto: uproxx.com

De când a început turneul „Rebel Heart”, Madonna (57 de ani) a devenit subiectul preferat al presei internaționale. Cu fiecare concert pe care îl susține, apare o nouă controversă. Dacă până acum și-a revoltat fanii, fie din cauza întârzierilor, fie cu injurii, de daca aceasta le-a oferit un scurt episod erotic.

La cel mai recent spectacol al ei, care a avut loc duminică seară (24 ianuarie), în Miami, artista a invitat-o în scenă pe Ariana Grande (22 de ani). După ce au cântat împreună melodia „Unapologetic Bitch”, Madonna a făcut un gest cu totul neașteptat, potrivit uproxx.com.

ariana_grande_madona.jpg

ariana grande madonna
Madonna (57 de ani), suprinsă în timp ce o plesnea pe Ariana Grande (22 de ani) peste fund
foto: Arhiva Personală

 

Vedeta a plesnit-o peste fund pe Ariana Grande, moment în care mulțimea a luat-o razna. Fanii au început să aplaude frenetic, incitați de micul gest erotic făcut de Madonna pe scenă.

Loading...

Citește și

  • Concertul Madonnei de sâmbătă (23 ianuarie), de la Miami, a pus-o pe aceasta într-o lumină proastă după ce presa americană a acuzat-o că a copiat coregrafia, costumaţia şi chiar efectele speciale din show-ul lui Jennifer Lopez.

  • madonna

    Madonna (57 de ani) este cunoscută pentru concertele inedite, dar controversate. De multe ori se întâmplă ca diva să facă gesturi nepotrivite pe scenă, iar fanii o taxează imediat. Dacă într-una dintre aparițiile ei recente, și-a înjurat fanii pentru că i-au criticat întârzierea, de această dată, artista a avut o problemă cu originea admiratorilor ei.

  • Madonna are mari probleme cu fiul său! Băiatul, în vârstă de 15 ani, a fugit de acasă. Rocco a ales să se ducă la tatăl lui, regizorul britanic Guy Ritchie (47 de ani), la Londra. Nu mai suporta regulile stricte impuse de mama lui. Cântăreaţa, care are o avere de 520 de milioane de dolari, e în stare să ajungă şi la Curtea Internaţională de la Haga pentru a-l readuce acasă, la New York. Iată de ce se plânge fiul că vedeta e o scorpie.

  • madonna

    Madonna (57 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Fanii o adoră în concerte, mai ales pentru că face un spectacol de zile mari. Cu toate acestea, recent, artista a fost huiduită pe scenă și nu s-a mai putut abține. A început să își înjure fanii ca la ușa cortului.