Mădălina Ghenea şi Naomi Campbell se bat pentru acelaşi bărbat. Nu e prima oară când mulatra o înlocuieşte pe actriţa româncă

25-vedext-1naomi.jpg

„Devoratoarea” Naomi şi fermecătorul Lewis s-au simţit foarte bine unul în compania celuilalt
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images
Citeste tot despre: 

Mădălina Ghenea a fost înlocuită din nou cu Naomi Campbell. Pilotul Lewis Hamilton, despre care s-a zvonit că s-a cuplat cu slătineanca la Festivalul de Film de la Cannes, a fost văzut în tandreţuri cu modelul britanic.

Chiar şi la 45 de ani, Naomi Campbell reuşeşte să pună pe jar bărbaţii. De când e o femeie singură, „Pantera neagră” nu ratează nici o ocazie să flirteze pe la petreceri. Recent, fotomodelul britanic şi-a dat întâlnire cu campionul de Formula 1, Lewis Hamilton, la un eveniment monden din Londra. Cei doi au fost extrem de intimi şi nu păreau să se ascundă de nimeni.

25-vedext-2madalina.jpg

Mădălina s-a apropiat de pilotul de Formula 1 la Cannes
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images

Deşi este cu 15 ani mai în vârstă decât Hamilton, frumoasa de abanos ar spune „da” din toată inima unei aventuri cu acesta, mai ales că are în conturi 280 de milioane de dolari. Se ştie că negresa, cu avere de 48 de milioane de dolari, are o slăbiciune pentru piloţi. Naomi a avut o relaţie de cinci ani cu afaceristul italian Flavio Briatore, între 1998 şi 2003. Nu este însă prima dată când cei doi sunt surprinşi împreună. În urmă cu 7 ani, s-a zvonit că Hamilton şi Campbell ar fi avut o idilă, după ce au fost văzuţi în aceeaşi maşină, îndreptându-se spre un hotel. Aventura lor nu a ţinut mult, deoarece pilotul s-a cuplat cu „pisicuţa” Nicole Scherzinger (36 de ani). Frumoasa Mădălina Ghenea (26 de ani) pare să nu aibă noroc de bărbaţi celebri. Deşi se vorbea de o nouă poveste de dragoste cu celebrul pilot de Formula 1, după flirtul de la un dineu care a avut loc la Cannes, pasiunea lui Hamilton pentru senzuala olteancă s-a stins repede.

Prima oară, i l-a furat pe Michael Fassbender

25-vedext-3michael-fassben.jpg

Michael Fassbender, 38 de ani
Foto: Guliver/ Rexfeatures/ Getty Images

Michael Fassbender (38 de ani) şi olteanca Mădălina Ghenea au trăit o poveste frumoasă de dragoste în 2013, dar totul s-a sfârşit după doar 4 luni. Starul de la Hollywood a înlocuit-o repede pe Mădălina cu Naomi Campbell, cu care a avut o scurtă aventură în urmă cu un an. Cei doi au fost surprinşi în tandreţuri în mai multe restaurante exclusiviste din Londra, potrivit The Sun. Mădălina a reuşit să frângă multe inimi la Hollywood, între care ale actorilor Leonardo DiCaprio şi Gerard Butler.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1