Tristețe în lumea comediei! Emma Chambers s-a stins din viață, la doar 53 de ani

emma-chambers.jpg

foto
Emma s-a stins din viață la 53 de ani din cauza unui stop cardiac
Foto: Getty

Actriţa Emma Chambers, cunoscută pentru rolul din filmul "Notting Hill", a murit la vârsta de 53 de ani, în vârsta unui stop cardiac.

Tristul anunța  fost făcut chiar de agentul ei, John Grant. "Suntem foarte trişti să anunţăm moartea din cauze naturale a apreciatei actriţe Emma Chambers", a spus Grant. "De-a lungul anilor, Emma a creat o mulțime de caractere. A provocat râsete şi a adus bucurie multora şi îi vom simţi lipsa. În acest moment dificil, vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei". Rolul care i-a adus recunoașterea internațională a fost cel al lui Alice, din comedia produsă de BBC, "The Vicar of Dibley", între 1994 şi 2007, informează mirror.co.uk.

vicar-of-dibleyrf.jpg

FOTO
Emma(stânga) în rolul lui Alice din comedia "The Vicar of Dibley"
Foto: Twitter

Numeroși actori și-au exprimat durerea la aflarea veștii trecerii în neființă a colegei și prieteni lor, printre aceștia aflându-se Emma Freud Și Hugh Grant. Emma Freud, care a lucrat cu Chambers în nenumărate rânduri, a fost absolut devastată de pierderea actriței. "Frumoasa noastră prietenă Emma Chambers a murit la vârsta de 53 de ani. Suntem foarte, foarte trişti. A fost o mare, mare actriţă de comedie. Şi un om delicat, dulce, amuzant, neobişnuit, drăgăstos", a fost mesajul scris de Emma, cu foarte multă durere în suflet.

Hugh Grant și-a exprimat tristețea pe pagina sa personală de Twitter, unde a scris un mesaj scurt despre decesul Emmei Chambers. "Emma Chambers a fost veselă, o persoană foarte caldă şi bineînţeles o actriţă minunată. Veşti foarte triste", a scris pe Twitter şi actorul Hugh Grant.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1