Lui Stallone i-a fost ghicit viitorul în funduleţ. Uite metoda inventată de mama lui

jackie_stallone_sylvester_ghicit_in_fund.jpg

jackie stallon sylvester ghicit fund
Mama lui Stallone, Jackie, este „ghicitoare în fund”
foto: Getty

Se pare că fundul te dă de gol! Cel puţin aşa susţine mama actorului hollywoodian Sylvester Stallone (69 de ani). Jackie (93 de ani) este astrolog şi a inventat o tehnică inedită de a prezice viitorul oamenilor.

Jackie Stallone pretinde că ştie totul despre tine dacă îţi vede fundul. Rumpologiei, aşa a numită ea această tehnică de prezicere a viitorului, în funcţie de forma fundului. Mama lui Stallone pretinde că o manieră similară de a ghici destinul unei persoane a fost practicată încă din Antichitate, însă nu aduce nici o dovadă în acest sens. Cu toate acestea, fosta dansatoare poate să îţi spună totul despre tine dacă se uită la fundul tău, contra sumei de 600 de dolari, adică aproximativ 2.418 de lei.

Pe site-ul ei, Jackie prezintă toate tipurile de fund şi ce semnificaţie ascunsă se găseşte în forma acestora. Ea crede că partea stângă şi dreaptă a posteriorului reprezintă trecutul şi viitorul unei persoane. Mai mult decât atât, astrologul crede că despicătura fundului deţine marile secrete ale vieţii. În funcţie de toate acestea, Jackie Stallone îşi poate da seama ce fel de profesie ai.

„Am observat în toţi aceşti ani de când practic rumpologia că această tehnică îmi dezvăluie multe caracteristici ale personalităţii oamenilor. Mulţi bancheri au despicătura posteriorului scurtă, iar avocaţii o au foarte lungă. Poate varia şi în lăţime- a politicienilor este foarte lată, pe când a poliţiştilor este mai îngustă”, este de părere Jackie.

În cele ce urmează, vă prezentăm tipurile de posterior imaginate de mama lui Stallone.

1. Fundul în formă de măr

fund_mar.jpg

fund mar personalitate jackie stallone
Oamenii care s-au născut cu posteriorul în forma mărului sunt firi foarte prietenoase
Foto: Getty

 

Acest tip este considerat a fi perfect. Deţinătorii unui astfel de posterior au o personalitate extrovertită, deschisă experienţelor noi, sunt foarte optimişti şi ştiu cum să se bucure de viaţă. Sunt firi vioaie, dezinvolte şi lipsite de inhibiţii în aşternuturi. 

2. Fundul în formă de pară/inimă

fund_para.jpg

fund para beyonce
Fundul lui Beyoncé dezvăluie despre ea că are o personalitate ambiţioasă şi nonconformistă
Foto: Getty

 

Oamenii care au un astfel de posterior sunt foarte ambiţioşi, au un caracter puternic, dar sunt şi foarte prietenoşi şi amabili. Aceste persoane sunt nonconformiste şi sunt atrase de profesii care ţin de domeniul artei. Persoanele care au fundul în formă de pară au talia îngustă şi posteriorul de două ori mai mare.

3. Fundul rotund

j_lo_fund_rotund.jpg

jennifer lopez fund rotund
Posteriorul lui Jennifer Lopez spune despre ea că este o fire dinamică şi perfecţionistă
Foto: Getty

 

Deţinătorii unui astfel de posterior ferm au personalităţi foarte puternice, sunt oameni extrovertiţi. Pe lângă toate acestea, persoanele cu fundul rotund sunt sufletul petrecerii, au firi aventuriere şi sunt foarte ambiţioase. Oamenii cu fundul rotund au nevoie de relaţii stabile şi se îndrăgostesc foarte uşor.

4. Fundul plat

fund_plat.jpg

fundul plat
Persoanele care au acest tip de posterior sunt instabile din punct de vedere emoţional
Foto: Getty

 

Oamenii care au un astfel de posterior sunt firi negativiste, depresive şi sedentare. Cu toate acestea, indivizii cu un astfel de fund sunt loiali pe plan sentimental, dar şi în relaţiile de prietenie. 

Jackie Stallone este un astrolog celebră

 

Mama lui Stallone, pe numele întreg Jacquelline, este o fostă dansatoare care s-a reprofilat spre astrologie şi ghicitul viitorului în funcţie de forma fundului. Jackie pretinde că a avut un rol însemnat în viaţa foştilor preşedinţi americani şi că a fost astrologul lor personal. Ea mai spune că a lucrat petru Ronald Regan, George Bush, dar şi cu familiile Kennedy şi Obama. Jackie are trei copii - Sylvester, Frank (56 de ani) şi Toni D'Alto, care a murit în 2012 din cauza cancerului. 

loading...
Loading...

Citește și

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1