Liv Tyler, departe de bomba-sexy din videoclipul «Crazy». Cum a fost surprinsă la cumpărături

liv-tyler2.jpg

Liv Tyler, schimbată complet de tunsoare, de intervențiile estetice sau de trecerea timpului?
Foto: Profimedia

Cine nu își mai amintește de piesa „Crazy” de la Aerosmith?! Și dacă știi piesa nu ai cum să nu știi și clipul, ce le avea ca protagoniste pe tinerele Liv Tyler și Alicia Silverstone, care cântau și fredonau versurile de zor, în mașina cu care fugiseră de la școală.

La vremea aceea cele două făceau furori, însă timpul nu le-a iertat însă pe cele ce acum un deceniu erau considerate chiar mai frumoase decât orice model de la Victoria's Secret din zilele noastre. 

Liv Tyler, de nerecunoscut cu breton și ochelari de vedere 

De curând, Liv Tyler, în vârstă de 42 de ani, a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături, cu un nou look ce i-a făcut pe aceștia să se întrebe dacă este vorba chiar de fiica celebrului cântăreț Steven Tyler. Era și normal să nu mai arate ca în tinerețe, însă Liv parcă s-a schimbat total!

Vedeta, care a jucat și în celebra serie de filme „Stăpânul inelelor”, arată aproape de nerecunoscut, cu breton și ochelari de vedere. Actrița a purtat o rochie lungă neagră cu buline roșii și o pereche de sandale decoltate. Nu știm dacă de vină este doar tunsoarea schimbată sau dacă vedeta și-a făcut și câteva ajustări în zona feței, care i-au modificat aspectul, însă aceasta pare o cu totul altă persoană. 

profimedia-0477163700.jpg

Liv Tyler, de nerecunoscut cu breton și ochelari de vedere
Foto: Profimedia

Actrița a ieșit în oraș la o sesiune de shopping, nu pentru ea însă. Aceasta a fost fotografiată într-un magazin destinat special copiilor, de unde a ieșit încărcată cu mai multe plase cu jucării, două case de păpuși, dar și câteva triciclete, semn că mămica vrea să își răsfețe micuții. Aceasta are trei copii, din două relații diferite. 

liv-tyler-stapanul-inelelor.jpg

Așa arăta Liv Tyler când juca în „Stăpânul inelelor”
Foto: Pinterest

Când te gândești la Liv Tyler îți vin automat în minte tenul ei de porţelan și buclele negre lejere, completate eventual și de un ruj care să îi scoată trăsăturile și mai mult în evidență. De data aceasta însă. Liv a apărut cu un păr de culoare castanie și tuns breton, look care se pare că nu o prea prinde pe actriță. 

Liv este fiica cântăreţului Steven Tyler și a fostului fotomodel Bebe Buell. Bruneta este cunoscută pentru rolurile din filmele „Armageddon”, „Lord of The Rings”, „The Strangers” sau „Incredibilul Hulk”.

Loading...

Citește și

  • steven tyler si aimee preston

    Steven Tyler (70) este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai genului rock şi solistul formaţiei Aerosmith, care continuă să umple marile stadioane ale lumii, după mai bine de 40 de ani de la înfiinţare. Precum orice vedetă rock şi confirmând oarecum stereotipul potrivit căruia rockerii petrec exagerat, au o viaţă agitată şi mereu o iubită mai tânără la braţ, Steven Tyler şi-a trăit din plin anii de glorie, dar nici la bătrâneţe nu o duce deloc rău. În urmă cu câteva zile şi-a făcut apariţia, la un eveniment de la Hollywood, însoţit de iubita cu 40 de ani mai tânără şi cu două dintre fiicele sale.

  • foto

    Una dintre cele mai iubite formaţii de muzică rock a fost nevoită să îşi anuleze ultimele concerte pentru că solistul a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital. Este vorba despre legendara trupă Aerosmith şi de nimeni altul decât Steven Tyler.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1