Lisa Marie Presley, de nerecunoscut! A fost surprinsă la cumpărături alături de fiicele sale

lisa-fete.jpg

Lisa Marie Presley, la cumpărături cu fiicele

În vârstă de 52 de ani, Lisa Marie Presley a fost surprinsă la cumpărături de către paparazzi alături de fiicele sale gemene, iar imaginile contrazic cu vehemență imaginea pe care toți o aveam când ne gândeam la fiica lui Elvis Presley. Lisa a acumulat câteva kilograme care i-au schimbat complet înfățișarea!

Lisa Marie Presley, singurul moștenitor al renumitului Elvis Presley, din mariajul cu Priscilla, preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, ducând o viață restrasă. Unul dintre motivele din spatele acestei decizii ar putea fi, însă, și faptul că, în ultima perioadă, Lisa și-a schimbat complet înfățișarea, pierzând lupta cu kilogramele în plus.

Lisa Marie Presley, de nerecunoscut!

La rarele ieșiri în care a mai fost fotografiată de paparazzi, admiratorii acesteia mai că nu au recunoscut-o, vedeta îngrășându-se teribil și ieșind din ce în ce mai nearanjată din casă.

Fosta soție a lui Michael Jackson a fost surprinsă de paparazzi, la cumpărături, alături de cele două fiice gemele ale sale, Finley și Harper, de 11 ani, iar imaginile nu o flatează deloc pe aceasta. Îmbrăcată lejer într-o ținută largă și gri, Lisa pare aproape de nerecunoscut! Se pare că aceasta a ieșit să își facă proviziile necesare pentru izolarea la domiciliu, în contextul pandemiei de coronavirus.

lisa-2.jpg

Lisa Presley, de nerecunoscut

Nemachiată și parcă și cu părul nepieptănat, Lisa nu mai seamănă deloc cu cea din trecut. Șocul este cu atât mai mare cu cât, așa cum am mai spus, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare, iar fanii încă aveau vie în mintea imaginea sa din „tinerețe”.

lisa-marie-presley-click.jpg

Lisa Marie Presley nu mai arată așa
foto: arhivă

Dar, așa cum este de la sine înțeles, și vedetele sunt oameni și își permit să mai aibă și zile proaste, iar uneori pozele de paparazzi pot fi nedrepte și mai „ciudate” decât realitatea, în unele cazuri. Ceea ce este cert însă, iar aici paparazzi nu mai pot fi învinuiți nicium, este că Lisa a cam luat în greutate.

Totuși, inima sa este la fel de mare și peste ani, având în vedere că în această perioadă, ea și fiicele ei au adoptat câțiva cățeluși fără stăpân, pe care nu i-ar fi îngrijit nimeni, având în vedere isteria creată în jurul pandemiei de coronavirus.

26459210-8157967-image-a-7_1585259136500.jpg

Lisa Presley a decis să le ofere un cămin mai multor cățeluși fără stăpân, în această perioadă
Foto: Instagram

De ce i-a fost teamă fiicei lui Elvis să aibă copii cu Michael Jackson

Lisa-Marie Presley a afirmat că „i-a fost teamă“ să aibă copii cu Michael Jackson, cu care a fost căsătorită timp de doi ani, din cauza presiunii mediatice exercitate asupra megastarului în acea perioadă. În timpul mariajului lor, Michael Jackson se confrunta cu acuzaţii privind molestarea sexuală a unui copil în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler.   

„Exista presiunea de a avea copii, iar eu voiam să am, numai că am vrut să fiu sigură. Mă gândeam la viitor şi la faptul că nu mi-aş dori vreodată să mă lupt cu Michael pentru custodia lor, aşa că a trebuit să mă asigur că eram cu adevărat uniţi şi că este momentul prielnic. Urma să înfruntăm atât de multe lucruri”, mărturisea aceasta.

 

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1