Lindsay Lohan, însărcinată cu copilul iubitului bătăuș?

lindsay.jpg

lindsay lohan insarcinata
Blonda a dat de înțeles că ar fi gravidă
Foto: captură video

Lindsay Lohan (30 de ani) a rupt orice legătură cu fostul ei logodnic, miliardarul rus Egor Tarabasov (23 de ani). Relația amoroasă s-a încheiat deoarece bărbatul era violent cu ea. Luna trecută, au apărut în presa tabloidă imagini cu actrița „cotonăgită” de iubitul ei. Acum, se zvonește că blonda ar fi însărcinată cu Egor.

Actrița a făcut și un anunț neinspirat, pe Twitter, despre sarcină, apoi a șters imediat postarea. De atunci, Lindsay este urmărită de paparazzi peste tot, iar în unele poze pare că are început de burtică. Cu toate acestea, prietenii ei apropiați susțin că blonda nu ar fi însărcinată, potrivit publicației People.

spl1325820_001.jpg

lindsay lohan insarcinata
Actrița pare că s-a îngrășat subit
Foto: Splashnews

 

Dacă însă este adevărat, cel mai probabil, tatăl copilului este nimeni altul decât fostul ei logodnic, Egor. Imaginile cu cei doi bătându-se pe o plajă au făcut înconjurul lumii. 

După acest incident, actrița a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat: „Nicio femeie nu poate accepta să fie lovită de un bărbat, mai ales dacă acesta nu este pregătit să își ceară scuze. Egor băuse prea mult și a luat-o razna. Nu era în apele lui. Era foarte agresiv și m-a atacat.”

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Lindsay Lohan plănuia o vacanță de vis pe Insula Mykonos. Avea să își serbeze împlinirea a 30 de ani dar voia să profite de acest prilej pentru a-și cimenta relația amoroasă cu miliardarul rus Egor Tarabasov (23 de ani).

  • Nu încape nici o îndoială! Actriţa Lindsay Lohan a fost cotonogită bine de iubitul rus, milionarul Egor Tarabasov, înainte de a se despărţi. Vedeta s-a plâns chiar că bărbatul a fost la un pas s-o ucidă.