Liam Neeson se pensionează la 68 de ani. De ce a luat acestă decizie dificilă

foto_mare_front_15_copy.jpg

În filmul ”Taken 2” (2012), Liam Neeson joacă rolul unui justiţiar care luptă ca să-şi elibereze fiica
Citeste tot despre: 

Final de carieră! Liam Neeson a luat o decizie grea la cei 68 de ani. El a anunţat sâmbătă, în cadrul emisiunii Entertainment ­Tonight că vrea să se pensioneze. Uriaşul de 1,93 metri înălţime vrea altceva de la viaţă.

Britanicul de 1,93 metri, Liam Neeson, renunţă definitiv la rolurile din filmele de acţiune. Vestea a fost făcută publică sâmbătă, în cadrul unei emisiuni. După ce a dat lovitura în 2008 cu primul film din seria ”Taken”, în care joacă rolul unui agent secret care îi omoară pe răpitorii fiicei, Neeson recunoaşte că la 68 de ani ”nu se mai vede împărţind pumni şi picioare în jurul său”. 
Neeson s-a născut la 7 iunie 1952 în Ballymena, Regatul Unit, şi a fost căsătorit cu Natasha Richardson între 1994 şi 2009, când aceasta a murit, în Canada, în urma unui accident de schi. 
Cei doi băieţi ai lui Neeson, Michael, de 25 de ani, şi Daniel, de 24 de ani, vor să devină şi ei actori, având în vedere că tatăl lor i-a cărat după el la filmări după ce a devenit văduv. Din seria de filme de acţiune în care a jucat Liam Neeson amintim ”Lista lui Schindler” (1993), ”Taken” (2008), ”Taken 2” (2012), ”The Grey” (2011) şi ”Cold Pursuit” (2019). 

Liam Neeson are o avere estimată la 145 de milioane de dolari şi speră ca această decizie să îl ajute să îşi organizeze altfel viaţa de acum încolo.  ”Împlinesc 69 în acest an. Dacă pandemia ne va permite, voi continua filmările la ultimele mele două filme de acţiune şi apoi voi pune punct carierei mele de bătăuş şi justiţiar nemilos”, a glumit britanicul. 
Vineri, 15 ianuarie, filmul ”The Marksman” cu Liam Neeson în rolul unui fost soldat din Marina americană, care apără un băiat de 11 ani de asasinii unui cartel de droguri, a fost lansat pentru public. 
”Îmi place că bat actori care au jumătate din vârsta mea, dar din păcate trebuie să accept că vârsta începe să îşi lase amprenta pe chipul meu”, a punctat Neeson. El vrea ca în viitor să joace în filme mai ”lejere, cu mai puţine bătăi”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1