Leonardo DiCaprio și Rihanna, în tandrețuri la un festival

hjvjgcvghchxc.png

rihanna dicaprio impreuna carnaval coachella
Rihanna și Leonardo DiCaprio au fost zăriți din nou împreună
Foto Getty

Weekendul acesta, în cadrul Festivalului de Muzică și Arte din Coachella, California, s-a organizat așa-numitul Carnaval al Neoanelor, un fel de after-party pentru celebrități. Printre numeroasele vedete care au participat, Rihanna și Leonardo DiCaprio au fost văzuți împreună.

Se pare că cei doi artiști s-au bucurat împreună de specatcolul visual al carnavalului. Potrivit HuffingtonPost.com, DiCaprio (41 de ani) și-a ascuns destul de bine identitatea, purtând o șapcă și o pereche ochelari de soare. Deghizarea Rihannei (28 de ani) în schimb, nu a fost prea reușită, ea fiind ușor de observant cu toate că a purtat ochelari de soare cu lentile foarte mari.

521840956.jpg

rihanna dicaprio impreuna carnaval coachella
Rihanna și Leonardo DiCaprio, împreună la festivalul Coachella
Foto Getty

Cei doi au mai fost zăriți împreună în luna ianuarie, înainte de decernarea premiilor Globurile de Aur, conform sursei citate. De asemenea, s-au mai întâlnit într-un club de noapte din Paris și au petrecut o perioadă de timp împreună în New York în luna februarie. Există deja numeroase zvonuri despre o posibilă relație amoroasă între cei doi.

Pe de o parte, Leonardo DiCaprio este momentan singur, el fiind despărțit de Kelly Rohrbach încă din ianuarie. Pe de altă parte, Rihanna continuă să ne inducă în eroare cu o presupusă relație pe care o are cu un collaborator, pe nume Drake.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și