Leonardo Dicaprio și-a luat o stațiune de lux! Cât l-a costat

giphy-facebook_s.gif

leonardo dicaprio hotel lux
DiCaprio a cumpărat o insulă în Belize pentru a construi o stațiune ecologică de lux
Foto: giphy.com

Leonardo DiCaprio (41 de ani) deține un hotel ecologic de lux în Belize. Celebrul actor a investit milioane de dolari în cumpărarea și în transformarea unei mici insule într-o destinație turistică luxoasă. Declarându-se îndrăgostit de această țară, DiCaprio a dorit să ofere și altora șansa de a admira paradisul insule. Starul de la Hollywood a scos din buzunar o sumă uriașă pentru a cumpăra acest resort.

Leonardo DiCaprio este de mult timp cunoscut ca fiind un ecologist și un activist în combaterea problemelor de mediu, relatează The Telegraph. Actorul a investit milioane de dolari pentru a transforma o mică insulă din Belize într-o destinație turistică de lux și ecologică.

Insula este un adevărat paradis

design_3256318b.jpg

leonardo dicaprio hotel lux
Dicaprio speră că stațiunea va fi gata până în 2018
Foto: McLennan Design/telegraph.co.uk

 

DiCaprio a cumpărat mai bine de 42 de hectare în Blackadore Caye, împreună cu un partener de afaceri, la prețul de 1,75 de milioane de doalri. După prima sa vizită în Belize, actorul s-a îndrăgostit iremediabil de această țară. „A fost ca raiul pe pământ. Și aproape imediat, am găsit această oportunitate de a achiziționa acolo o insulă”, a mărturisit actorul.

Doar turiștii bogați își vor permite un sejur pe această insulă

Leonardo Dicaprio a putut, astfel, să își pună în aplicare îndrăznețul plan de a transforma insula într-o stațiune turistică destinată unui număr limitat de persoane bogate care doresc să admire apusul soarelui în acest colț de rai.

Mai multe vile sunt construite pe o platformă care se află pe apă. De-a lungul acestei platforme se află un recif artificial care să protejeze fauna subacvatică. De asemenea, au fost plantate mangrove și alte plante marine cu scopul de a conserva habitatul insulei. Investițiile lui DiCaprio ajută la restaurarea acestei regiuni geografice care a suferit de-a lungul timpului de pe urma pescuitului intensiv, despăduririi și erodării liniei de coastă.

Stațiunea va face din orice turist un adevărat ecologist

Turiștii care vor veni aici vor fi incluși într-un program de orientare ecologică. Accesul cu sticle de plastic pe această insulă este strict interzis. Acest lucru nu va afecta deloc confortul vizitatorilor, aceștia având acces la o plajă retrasă lungă de o milă.

Actorul și asociații săi doresc ca prin acest proiect să schimbe în bine atât perspectiva oamenilor asupra mediului înconjurător, cât și față de ei înșiși.

Loading...

Citește și

 • lady gaga leonardo dicaprio

  Decernarea premiilor Globurile de Aur 2016 a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente de acest gen. Vedetele s-au strâns, cu mic cu mare, unele dintre ele pentru a fi premiate, iar altele au participat la eveniment ca simpli invitaţi.

 • leonardo dicaprio rihanna

  Au format un cuplu acum un an, dar se pare că Leonardo DiCaprio (41 de ani) și Rihanna (27 de ani) au reaprins scânteia dintre ei. Cei doi au fost surprinși de fani în ipostaze intime, într-un club de noapte din Paris. Cei care i-au văzut spun că se „sărutau pasional”. DiCaprio se află în Franța pentru promovarea noului său film, „The Revenant”, iar Rihanna e acolo alături de prietena ei, manechinul Cara Delevingne (23 de ani).

 • Până la urmă iese ceva? Celebrul actor Leonardo DiCaprio (40 de ani) a fost surprins recent sărutându-se cu cântăreaţa Rihanna (27 de ani) la Paris.

 • leonardo dicaprio

  Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Starul de 40 de ani este cunoscut pentru faptul că nu a câştigat niciun premiu Oscar, deşi a fost nominalizat de cinci ori, iar criticii i-au lăudat mereu prestaţiile. Însă există lucruri pe care cu singuranţă nu le ştiai despre Leonardo Dicaprio: iată nouă dintre ele.

 • leo rihanna intalnire

  Și avem detaliile! S-ar fi întors Leo la Riri? Veșnic-nominalizatul la Oscar petrece așa cum îl știm sezonul decernărilor premiilor cinematografice: înconjurat de femei mai mult sau mai puțin celebre.

 • Cel mai mare ghinionist la capitolul premii Oscar este Leonardo DiCaprio (41 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1