Leonardo DiCaprio, chef pe iaht de ziua iubitei, care a împlinit 23 de ani. Actorul nu a renunțat la mască

profimedia-0534111067.jpg

Leonardo DiCaprio și iubita lui, petrecere pe un iaht luxos, de ziua ei
Foto Profimedia

Leonardo DiCaprio a avut grijă ca de ziua iubitei sale, în vârstă de doar 23 de ani, să nu-i lipsească nimic și i-a oferit cea mai frumoasă petrecere aniversară, chiar pe un iaht. Deși este o diferență de 22 de ani între cei doi, niciunuia nu-i pasă de acest detaliu și se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

Celebrul actor a fost fotografiat alături de iubita lui tinerică pe un iaht, unde au petrecut ziua de naștere a ei, alături de cei mai apropiați prieteni ai lor. Amândoi și-au asortat ținutele lejere cu o pălărie de cowboy, semn că sunt făcuți unul pentru celălalt.

profimedia-0534110413.jpg

Iahtul pe care Leonardo DiCaprio și-a serbat iubita de ziua ei
Foto Profimedia

Desigur, iahtul nu a fost unul oarecare. Actorul a ales unul dintre cele mai luxoase, semn că iubirea dintre ei nu are preț. Camila Morrone, iubita actorului, îl soarbe din priviri și e clar că cei doi sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Alături de ei, pe iaht au fost prezente mai multe personalități din lumea hollywoodiană, printre care și celebra Nina Dobrev, alături de partenerul ei. 

Potrivit dailymail.co.uk, tot grupul s-a distrat timp de mai multe ore, pe mare, iar selfie-urile dintre ei nu au fost absente. Aceștia au fost surprinși de paparazzi în timp ce au făcut și o poză de grup, pentru ca ziua de naștere a Camilei să fie una memorabilă. 

Potrivit presei internațională Camila și Leonardo DiCaprio au locuit împreună în perioadă izolării, iar apropiații lor spun că cei doi se îndreaptă spre ceva serios, poate chiar o nuntă.

Ce spune Camila Morrone despre faptul că e mai tânără decât Leonardo

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu câteva luni, ea explica faptul că vârsta nu ar trebui să fie un impediment în calea iubirii, mai ales când între doi parteneri există atâtea conexiuni. 

„Există atât de multe relații la Hollywood, chiar și în istorie, în care partenerii de cuplu au vârste total diferite. Consider că fiecare are dreptul să fie într-o relație cu cine își dorește.”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1