Leonardo DiCaprio are o nouă iubită. Actorul a renunțat la blonde

leonardo-dicaprio.jpg

Leonardo DiCaprio și-a ales ca iubită tot un model celebru

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită. Actorul a fost surprins în repetate rânduri în compania unei tinere în vârstă de 23 de ani, însă de fiecare dată încerca să se ascundă de ochii lumii. Noua lui iubită este un model german, pe numeLorena Rae.

Leonardo DiCaprio are oobsesie pentru tinerele modele. Trecutul său amoros arată o listă plină cu supermodele, cu care a avut relații mai mult sau mai puțin serioase. Și de această dată, noua sa cucerire este tot un model frumos, de origine germană.

fgfg.jpg

Leonardo DiCaprio a fost vrăjit defrumusețea Lorenei Rae
foto: Instagram

Este vorba de Lorena Rae, o șatenă cu un trup și chip frumos, care ar cuceri mulți bărbați, DiCaprio fiind unul dintre ei. Cei doi au fost văzuți recent luând prânzul împreună în New York. Un martor a spus că cei doi par a fi împreună, iar Leonardo DiCaprio a încercat să se ascundă de ochii curioșilor purtând o șapcă.

ghj.jpg

Lorena Rae este un frumos model german
foto: Instagram

Potrivit unor surse pentru harpersbazaar.com, Leonardo DiCaprio și Rae “sunt prieteni de ceva vreme”. Aceștia au fost văzuți și în luna mai împreună, la o petrecere în Monaco, dar și la o petrecere pe yacht în St. Tropez în luna iulie.

În cazul în care zvonurile se adeveres, Lorena ar fi prima iubită a actorului cu părul mai închis la culoare, fostele sale fiind toate blonde.

 

Loading...
 
 

Citește și