Leo DiCaprio, prea gras pentru Rihanna. Vezi ce l-a pus cântăreaţa să facă pentru ea

leonardo dicaprio rihanna.jpg

Leonardo DiCaprio (40 de ani) şi Rihanna (26 de ani) s-au cuplat de Revelion
foto: Hepta

Leonardo DiCaprio nu se află în forma sa maximă, iar asta pare s-o deranjeze cumplit pe noua sa cucerire. Rihanna l-a somat să dea jos urgent colăceii de pe burtă.

Cântăreaţa din Barbados nu este deloc mulţumită de aspectul fizic al „Lupului de pe Wall Street” şi vrea să-l treacă urgent la dietă. Potrivit revistei americane OK!, RiRi i-a cerut lui Leo să slăbească.

Deşi actorul în vârstă de 40 de ani a cucerit zeci de femei, una mai frumoasă ca alta, cu aspectul lui de grăsuţ, Rihanna n-are de gând să mai continue idila cu el dacă nu capătă repede pătrăţele pe abdomen.

Surse din anturajul mulatrei au dezvăluit că vedeta este foarte pretenţioasă la bărbaţii cu care face sex. Leo DiCaprio pare să fi picat testul fizicului de invidiat, ţinând cont că foştii ei iubiţi erau numai „pacheţele”.

Deşi s-a zvonit că între cele două vedete n-ar fi vorba decât despre o relaţie bazată pe sex, Rihanna ia idila lor în serios. De aceea, solista în vârstă de 26 de ani i l-a prezentat lui Leonardo DiCaprio pe antrenorul ei personal, care să-l ajute să se tonifieze cât mai repede.

Rihanna vrea să-i demonstreze că şi ea este în stare de sacrificii în numele „iubirii”. Vedeta i-a promis lui Leo că nu se va mai tatuat deloc atâta timp cât relaţia lor va dura.

Au o idilă de mai mulţi ani

Leonardo DiCaprio şi Rihanna au fost surprinşi împreună în repetate rânduri în ultimele săptămâni, presa de peste Ocean titrând că cei doi artişti se afla la începutul unei relaţii. O altă sursă a povestit pentru Daily Mail că între cei doi, atracţia ar fi început încă de acum câţiva ani. DiCaprio s-a despărţit, în decembrie 2014, de modelul Toni Garner, fiind cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru femeile frumoase, în timp ce ultima relaţie a Rihannei a fost cea cu jucătorul de baseball Matt Kemp.

 

 

Loading...