Legendarul solist al trupei The Cars a murit la 75 de ani. Ric Ocasek a fost descoperit fără suflare de fosta soție

ric ocasek a murit la 75 de ani.jpg

ric ocasek a incetat din viata la 75 de ani
Cântărețul Ric Ocasek a fost descoperit fără suflare în apartamentul lui din New York. Avra 75 de ani
foto EPA
Citeste tot despre: 

Ric Ocasek a fost găsit fără suflare în apartamentul lui din Manhattan, New York, de fosta lui soție Paulina Porizkova. Cântărețul trupei The Cars avea 75 de ani și pare să fi murit din ”cauze naturale”. El a fost însurat de două ori, a strâns o avere de 30 de milioane de dolari și are cinci copii din cele două căsnicii. Ric s-a despărțit de fostul fotomodel de origine cehă Paulina Porizkova în luna mai 2018, după o căsnicie de 28 de ani.

Ric Ocasek, autorul piesei ”My Best Friend’s Girl” și fost membru al trupei The Cars s-a stins din viață duminică, la vârsta de 75 de ani. Trupul lui neînsuflețit a fost descoperit de fosta lui soție Paulina Porizkova, în apartamentul său din Manhattan, New York. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul. Din primele informații, moartea pare să fi survenit din cauze naturale. Porizkova a declarat la poliție că a intrat în apartamentul din zona Gramercy Park, al fostului soț, duminică, la ora 16.14. Conform surselor din cadrul poliției, Ocasek avea 75 de ani la momentul decesului, ci nu 70 după cum declarase anterior.

Citește și:

Rutger Hauer a murit! Legendarul actor avea 75 de ani

A murit legendarul actor Christopher Lee

Ric Ocasek a lăsat în urmă o avere de 30 de milioane de dolari

Trupa The Cars a luat naștere în 1976, în Boston. Din configurația inițială făceau parte Ric Ocasek, Elliot Easton, Greg Hawkes, Benjamin Orr și David Robinson. În 1978, trupa lansează albumul de debut care conține piesa ”My Best Friend’s Girl”, care va deveni un hit național. În intervalul 1978 și 1987 trupa a produs 40 de piese care au intrat în topurile muzicale. În 1984 primesc premiul MTV pentru cel mai bun album, ”You Might Think”. La scurt timp, trupa lansează piesa ”Drive” care va fi folosită pe post de coloană sonoră pentru documentarul CBS ”Live Aid” care înfățișează ororile foametei din Etiopia. În aceeași perioadă Ocasek se desparte de trupă și începe o carieră solo. În 2018, artistul avea o avere estimată la 30 de milioane de dolari, majoritatea banilor privenind din drepturile de autor. În 2000, basistul trupei, Benjamin Orr moare la 53 de ani în urma unui cancer pancreatic.

Solistul trupei The Cars, însurat de două ori și cu cinci copii

Ric Ocasek s-a stins din viață la 15 septembrie, trupul lui neînsuflețit fiind descoperit în apartamentul lui din Manhattan de fosta lui soție Paulina Porizkova, cu care s-a însurat în 1989. Ocasek s-a născut la 23 martie 1949, în Baltimore, Maryland, SUA. Pe lângă cariera muzicală, el a jucat în filme precum ”Și îngerii se îndrăgostesc” sau ”The Cars: Live”. A fost însurat cu Susanne Ocasek între 1971 și 1988 și cu Paulina Porizkova între 1989 și 2018. Din cele două căsnicii au rezultat cincin copii: Oliver Orion, Jonathan Raven, Christopher, Eron și Derek. A lăsat în urmă o avere de 30 de milioane de dolari și un apartament de 18 milioane de dolari, în New York. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1