Laura Bretan are concurenţă la America’s Got Talent! Sala a amuţit când l-a auzit

laura_bretan.jpg

Laura Bretan a câştigat marele premiu de 120.000 euro la "Românii au talent"

A început numărătoarea inversă până când fetiţa cu voce de înger, care a câştigat 120.000 de euro la “Românii au talent” (PRO TV), va urca pe scena de la “America’s Got Talent”, show transmis în direct de postul NBC.

Pe 26 iulie, Laura Bretan (14 ani) va cânta în semifinală şi va avea nevoie de voturile americanilor pentru a merge în finala din 14 septembrie, unde o aşteaptă premiul de un milion de dolari. Ei bine, nu îi va fi uşor, pentru că are concurenţă acerbă.

În ediţia difuzată pe 19 iulie, solistul Brian Justin Crum a ridicat sala în picioare cu o interpretare senzaţională a piesei “Creep” (Radiohead). Frumuşelul cântăreţ, care în trecut presta în spectacole pe Broadway, are 28 de ani şi toate armele pentru a seduce publicul feminin: chip frumos, voce şi prezenţă scenică. 

Pe 31 mai uimea America, pe 3 iunie câştiga în România

Laura Bretan a scăpat de un hop, şi anume de finala de la “Românii au talent”, pe care a câştigat-o pe 3 iunie, în România, dar în SUA o aşteaptă adevărata bătălie. În ediţia difuzată pe 31 mai de postul NBC, copila a fost trimisă direct în semifinala live, după ce jurata Mel B a apăsat butonul auriu. Ceilalţi membri ai juriului, Heidi Klum, Howie Mandel şi Simon Cowell, au copleşit-o cu laude. Prestaţia Laurei din SUA a fost difuzată în prima emisiune din sezonul al 11-lea al show-ului, iar semifinala live în care Laura va urca pe scenă va avea loc pe 26 iulie. În finala de la PRO TV, care i-a adus 120.000 de euro, Laura a cântat aria “Vissi d’arte” (Tosca, Puccini), iar pe scena din SUA a interpretat “Nessun Dorma” (Turandot, Puccini)

Loading...