Lady Gaga, vorbe dure la adresa Madonnei: "Nu voi putea trece niciodată peste ce a spus"

lady_gaga_2.png

foto
Lady Gaga este cunoscută pentru spectacolele sale grandioase
Foto: Getty

Cântăreața Lady Gaga (31 ani) a fost diagnosticată cu dureri cronice și a fost nevoită să renunțe la o parte din concertele sale. Lady Gaga a decis să apară într-un film deocumentar, despre propria sa viață, în care vorbește deschis despre carieră, despre viața sa personală, dar și despre renumita sa dispută cu Madonna.

Conform Daily Mail, mica lor dispută, din anul 2012, a fost menționată și amplu dezbătută în documentarul lui Lady Gaga. Gaga a condamnat-o pe Madonna pentru decizia ei sa a-i critica în mod public muzica și talentul de care dă dovadă.

Gaga nu a ezitat să discute despre Madonna și despre atitudinea pe care a avut-o diva muzicii pop față de creația ei: „Lucrul dintre mine și Madonna...Am admirat-o mereu și o voi admira întotdeauna, indiferent de ce crede despre mine. Singurul lucru care mă deranjează este faptul că nu mi-a spus direct ce o deranjează. Nu contează cât de mult respect am pentru ea ca artistă, nu voi putea trece niciodată peste faptul că nu a putut să mă privească în ochi și să îmi spună că muzica mea este proastă. Nu, nu a putut face acest lucru, și am fost nevoită să văd criticile aduse la televizor. Să îmi spui că muzica mea este de doi lei prin intermediul televiziunii, e ca și cum un băiat mi-ar trimite un bilețel prin intermediul unui prieten. La naiba cu biletul! Unde ești tu, lipindu-mă de perete și sărutânându-mă?”

Atunci când un jurnalist a afirmat că ea și Madonna au un background artistic similar, Gaga a părut deranjată de comparație și a ripostat imediat: “Madonna și cu mine suntem foarte diferite. Nu aș face această comparație între noi. Nu vreau să îi aduc vreo ofensă Madonnei, este o doamnă respectabilă, are o carieră fantastică și este cel mai mare star pop din toate timpurile.  Cânt la o mulțime de instrumente, îmi petrec ore întregi în studio, sunt producătoare și scriitoare. Ceea ce fac  eu este diferit. Nu mă ocup doar de repetarea la nesfârșit pentru a pune în scenă un show”. 

Loading...

Citește și

 • foto

  Lady Gaga (31 ani) şi-a anulat viitoarele concerte pentru o perioadă nedeterminată după ce a încărcat pe pagina de Instagram o poză care i-a îngrijorat pe fani. Cu câteva zile în urmă, Gaga îi anunţase pe urmăritorii ei că suferă de o boală care o împiedică să muncească la capacitate maximă.

 • lady gaga

  După ce Lady Gaga (31 de ani) a uimit întreaga planetă că se retrage din muzică pentru o perioadă, celebra cântăreață a anunțat pe o rețea de socializare că suferă de o boală incurabilă. Artistă are dureri groaznice în tot corpul.

 • lady gaga

  Lady Gaga )31 de ani) și-a deschis sufletul pentru admiratorii săi în cel mai recent film documentar, „Gaga: Five Foot Two”, în care a făcut mai multe mărturisiri despre „dușmănia” dintre ea și Madonna, precum și despre faptul că se simte singură și că ar avea probleme de sănătate.

 • concert lady Gaga

  Lady Gaga (31 ani) își dezvăluie secretele întrun documentar care va fi difuzat pe Netflix. Vedeta se confesează, împărtășind cu totală sinceritate povești despre momentele bune și mai puțin bune prin care a trecut de când a devenit cunoscută la nivel internașional. Documentarul este un “ roller coaster “ emoțional de la început la sfârșit și o ilustrează pe Lady Gaga în ipostaze în care nu multe vedete ar dori să fie surprinse.