Lady Gaga și logodnicul ei s-au pozat goi pușcă!

gaga_main.jpg

lady gaga goala taylor kinney
Cuplul s-a dezbrăcat în numele artei
Foto: Getty

Cuplul a vrut să-și imortalizeze dragostea într-un mod inedit. Lady Gaga (29 de ani) și logodnicul ei, Taylor Kinney (34 de ani), apar într-o ipostază nud, pe coperta revistei V, în ediția din această primăvară. Imaginea, care este, de fapt, un selfie făcut în oglindă, a fost editată chiar de artistă. Scenariul intim surprinde cuplul într-o îmbrățișare fierbinte.

Lady Gaga și Taylor Kinney sunt un cuplu libertin, care nu se lasă condus de prejudecățile societății. Fanii artistei știu că acesteia nu-i este teamă să se dezbrace în numele artei și se pare că și logodnicul ei este la fel. 

lady gaga goala taylor kinneyZoom
Lady Gaga și Taylor Kinney se simt foarte bine în pielea lor
Foto: V magazine

 

Lady Gaga și Taylor Kinney apar pe una dintre cele 16 coperți ale ediției de primăvară a revistei V, potrivit The Huffington Post. Imaginea a fost editată chiar de cântăreață. Fotografia îi surprinde pe Taylor și pe Gaga îmbrățișați, amândoi fiind complet goi.

Așa s-au cunocut Lady Gaga și Taylor Kinney

 

Artista și logodnicul ei s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale videoclipului pentru piesa „You & I”, în care Kinney joacă rolul unui om de științe nebun care are parte de scene fierbinți cu „sirena” Lady Gaga. Relația lor a evoluat cu pași repezi. S-au logodit anul trecut, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților și există zvonuri că se vor căsători în acest an.  

loading...
Loading...

Citește și