Lady Gaga se dezbracă de secrete: „Am fost traumatizată de faimă”

lady_gaga.jpg

lady gaga
Lady Gaga face noi dezvăluiri despre aspectele negative ale faimei
Foto Getty

Încă de la debutul său pe scenă, în 2008, Lady Gaga (30 de ani) a dominat efectiv lumea muzicii pop, mass-media urmărindu-i îndeaproape fiecare mișcare și stârnind o adevărată isterie globală, uneori uimindu-și fanii cu talentul ei, alteori șocându-i prin extravaganța sa.

În ciuda faptului că a câștigat nenumărate premii și sume uriașe de bani la care nici nu visa, Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, declară că s-a simțit pierdută și singură, informează Daily Star.

lady_gaga_2.jpg

lady gaga
"Am fost traumatizată de faimă"
Foto Getty

„Am avut nevoie de un moment să mă stabilizez. Când mi-a început cariera, nu-mi mai amintesc nimic din ce a urmat. Mă simt de parcă aș fi fost traumatizată. Am avut nevoie de puțin timp să-mi recalibrez sufletul”, a declarat artista.

De asemenea, ea a vorbit foarte deschis despre lupta pe care a dus-o cu bolile mentale: „Am fost sub tratament. Nu spun că mă simt bine datorită acestuia – n-aș încuraja tinerii să ia antidepresive și medicamente care-ți stabilizează starea. Admit doar cu sinceritate că am dus o bătălie cu depresia și anxietatea și cred că mulți oameni sunt în aceeași situație. Cred că este mai bine atunci când spunem: «Noroc și bea până la fund».”

lady_gaga_3.jpg

lady gaga
"Nu încurajez pe nimeni să ia antidepresive"
Foto Getty

Cântăreața admite că o viață plină de faimă cere un preț mult prea scump și-ți impune anumite limite pe care o persoană obișnuită nu le are. Lady Gaga mărturisește în acest fel că și-ar fi dorit să nu aibă parte de o asemenea celebritate mondială. După o pauză în lumea muzicii, artista lucrează în prezent la un program publicitar prin care dorește să-și relanseze cariera în muzica pop – într-un mod diferit de această dată...să sperăm.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • lady gaga met gala

    Tema pentru anul acesta de la Met Gala a fost "Manus x Machina: Moda într-o eră a tehnologiei" s-a potrivit ca o mănușă pentru excentrica Lady Gaga. Având o coafură demnă de anii '80, solista și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută cu o tentă vintage, purtând cu jachetă Versace care te trimitea cu gândul la o placă de circuit electronică și încălțată în niște platforme care sfidau gravitația.

  • lady gaga

    Chiar când credeai că celebra cântăreață ne-a surpris prin toate metodele posibile, se pare că mereu găsește o altă modalitate de a ieși în evidență. Vedeta a participat la un eveniment monden, dar a arătat mai mult decât și-ar fi dorit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1