Lady Gaga s-a făcut model: a defilat pentru un mare designer

lady_gaga_marc_jacobs.jpg

lady gaga marc jacobs
Gaga și Marc Jacobs sunt buni prieteni și colaboratori
Foto: Getty

Excentrica Lady Gaga și-a mai adăugat un "talent" în portofoliu. Cântăreața de 29 de ani este o mare admiratoare a lui Marc Jacobs, nu puține fiind momentele în care i-a purtat creațiile. Cel mai recent mare eveniment a fost chiar cel al decernării Premiilor Grammy, când Gaga a avut parte de outfit-uri speciale pentru tributul electrizant pe care i l-a adus regretatului David Bowie.

Cea mai nouă colaborare care poartă semnătura Lady Gaga și Marc Jacobs este o premieră pentru artistă. Vedeta a defilat pentru bunul ei prieten cu ocazia Săptămânii Modei de la New York. Cu toate că este începătoare, Gaga s-a descurcat de minune, atitudinea fiind punctul ei forte. Mai mult, pantofii cu platforme amețitoare nu i-au pus deloc probleme, ea fiind obișnuită cu asemenea încălțări. A și glumit pe această tema: "I-am și spus lui Marc că sunt dezamăgită că pantofii nu sunt mai înalți."

gaga.jpg

gaga
Cântăreața a stat cuminte la păr și machiaj
Foto: arhivă personală

Gaga a fost de nerecunoscut cu hainele și coafura de senzație. Artista a defilat chiar în spatele modelului Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian. În culise, artista a povestit cum s-a născut ideea acestei colaborări, fiind citată de prestigioasa publicație Vogue: "Mă pregăteam de Grammy și i-am spus lui Marc că o să o fac (n.r. să defileze). Este cu adevărat minunat că el m-a adus alături de celelalte modele. Aceasta este doar o duminică pentru mine. Unicul meu scop este să fiu alături de Marc, să-i aduc viziunea la realitate. Nu este despre mine, este despre haine."

 

Loading...
 
 

Citește și

 • lady gaga david bowie

  Legendarul David Bowie a murit acum mai bine de o lună (10 ianuarie), iar de atunci lumea muzicii este într-o stare continuă de mirare și regret, mai ales că acesta a decedat după ce s-a luptat în secret cu cancerul.

 • lady gaga intel

  Excentrica Lady Gaga este gata să ofere înca o mostră a talentului și creativității sale. Dacă până acum a uimit cu rochii din carne crudă, intrări spectaculoase la diferite evenimente sau pantofi cu platforme amețitoare, cântăreața trece la un alt nivel în carieră.

 • lady gaga goala taylor kinney

  Cuplul a vrut să-și imortalizeze dragostea într-un mod inedit. Lady Gaga (29 de ani) și logodnicul ei, Taylor Kinney (34 de ani), apar într-o ipostază nud, pe coperta revistei V, în ediția din această primăvară. Imaginea, care este, de fapt, un selfie făcut în oglindă, a fost editată chiar de artistă. Scenariul intim surprinde cuplul într-o îmbrățișare fierbinte.

 • lady gaga

  La 29 de ani, are un trup de invidiat. Dacă la începutul carierei era aproape îngrijorător de slabă, acum, Lady Gaga s-a mai „împlinit” puțin, iar formele ei sunt din ce în ce mai senzuale pe zi ce trece. Iar pentru că este mândră de trupul ei, vedeta a vrut să îl arate și prietenilor ei virtuali.

 • lady gaga sutien

  Lady Gaga (29 de ani) a făcut furori la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din acest an, vineri (11 decembrie). Artista a venit pe covorul roșu de la Billboard Women Music Awards îmbrăcată într-o ținută sumară, formată din două piese: o fustă lungă și un sutie alb. Cântăreața și-a obișnuit fanii cu stilul său vestimentar extravagant, iar look-ul ei de sirenă a făcut senzație.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1