Lady Gaga a mărturisit că se gândeşte zilnic la sinucidere. ”Celebritatea m-a epuizat și m-a consumat”

Lady gaga

Lady Gaga a fost foarte bolnavă
Lady Gaga zice că faima a epuizat-o
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Cine și-ar fi imaginat că Lady Gaga vrea să se sinucidă. Toți o credeau fericită, fiindcă e faimoasă, și ea spune că tocmai faima a distrus-o.

Lady Gaga a dezvăluit că vrea să se sinucidă. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a mărturisit că s-a gândit la sinucidere în fiecare zi după ce a devenit faimoasă. ”Celebritatea m-a epuizat și m-a consumat”, a spus vedeta în emisiunea ”Sunday Morning” de la CBS. Ea s-a plâns că nu a mai putut să meargă la magazine sau la restaurant cu familia fără să fie urmărită de fani. Faima i-a distrus viața liniștită, zice ea. ”Am renunțat total la mine. Uram să fiu faimoasă. Uram să mai fiu Lady Gaga:Lady Gaga este cea mai mare dușmancă a mea”, spune cântăreața, pe numele adevărat Stefani Germanotta.

Izolarea și-a pus amprenta pe silueta lui Lady Gaga, însă ei nu-i pasă. Cum a fost surprinsă vedeta

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

A ajutat-o să se vindece doar munca

Cine și-ar fi imaginat că o femeie celebră, cum este Lady Gaga, s-a luptat cu depresia.Și, totuși, vedeta în vârstă de 34 de ani a povestit că a avut mari probleme de sănătate în ultimii ani. Și, din această cauză, a avut stări îngrozitoare de depresie. A ajutat-o să se vindece doar munca pentru ultimul ei album, ” Chromatica”. Lady GaGa s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane $. Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: ”Poker Face”, ”Just Dance” şi ”Alejandro”. Lady Gaga a dezvăluit că s-a gândit zilnic la sinucidere după ce a devenit faimoasă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1