Lady Gaga: dependentă de diete

Extrovertit, şocant şi original, stilul cântăreţei nu pare să ascundă defel frustrări şi complexe majore. Şi totuşi, sub aparenţa unei siguranţe de sine debordante, Lady Gaga (24) încearcă să camufleze nişte temeri care o urmăresc încă din copilărie.

Deşi acum se numără printre vedetele obsedate de măsura zero a hainelor, Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, a fost un copil dolofan, care era mai mereu ţinta ironiilor: „Colegii îmi râdeau în nas şi-mi spuneau că sunt grasă". Nici acum nu s-a debarasat complet de imaginea ei de „răţuşca cea urâtă", căci ecourile şicanelor persistă în memoria ei. „Pe vremea aceea, aveam un nas foarte mare, părul şaten, foarte creţ, şi eram supraponderală. Mulţi se distrau atunci pe seama mea".

Acum, însă, Lady Gaga a trecut în cealaltă extremă. Temându-se ca nu cumva să ia din nou în greutate, ea a ales să se înfometeze. După ce, în martie, a leşinat pe scenă din cauza epuizării (şi a anorexiei, cred jurnaliştii de la „Closer"), acum silueta ei i-a făcut pe toţi s-o bănuiască de un stil de viaţă complet nesănătos.

„Mâinile ei sunt subţiri ca ale unei păpuşi şi uneori tremură în timpul repetiţiilor. Nici măcar mişcările de dans nu le mai face cum trebuie. Gaga pare atât de fragilă şi de bolnavă, încât şefii ei i-au spus să renunţe imediat la dieta asta drastică. Ei nu vor ca problemele de greutate s-o distragă de la proiectele sale muzicale", a declarat un cunoscut al ei.

Confuză din cauza noilor reguli ce i se impun, artista, care până acum n-a vrut decât să se încadreze în dimensiunile dorite la Hollywood, nu ştie cum ar putea să obţină „greutatea ideală" pentru scenă.

În schimb, e tot mai obosită, se plânge de respiraţie greoaie şi de tremur în corp şi îi e teamă să n-o moştenească pe mătuşa ei, care a murit răpusă de lupus.

În plus, nici cu dragostea nu stă prea bine. Gaga tocmai a aflat că iubitul ei, Luc, a păstrat legătura cu fosta lui parteneră chiar sub ochii ei. Cu o asemenea greutate în suflet, va avea nevoie de tot sprijinul pentru a se pune pe picioare.

Lady Gaga, surprinsă într-o rochie Ingrid Vlasov

Lady Gaga, provocată la concurs

Madonna s-a supărat pe Lady GaGaLoading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1