Lady GaGa s-a apucat să vândă biscuiți colorați. Cu ce firmă cunoscută a bătut palma artista?

lady_gaga_.jpg

Lady GaGa a înregistrat pierderi uriașe pe timpul pandemiei pentru că și-a suspendat toate cântările
Lady GaGa a înregistrat pierderi uriașe pe timpul pandemiei pentru că și-a suspendat toate cântările
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Lady GaGa, 34 de ani, s-a apucat să vândă biscuiți. Artista americană a semnat un contract extrem de bănos, dar confidențial, cu o firmă cunoscută de dulciuri ale cărei produse se găsesc inclusiv în România. Artista a bătut palma cu firma producătoare a biscuiților Oreo și vinde în ediție limitată dulciurile din seria intitulată sugestiv ”Chromatica”.

Pe timp de pandemie artiștii trebuie să se gândească la surse alternative de venit, având în vedere că este foarte probabil ca nici în anul 2021 să nu poată organiza concerte. Lady GaGa s-a mișcat rapid și bine. Artista de 34 de ani le-a oferit fanilor șansa de a își îndulci audiția pieselor ei cu ediția limitată a biscuiților Oreo, intitulată ”Chromatica”. GaGa a explicat că vrea în acest fel să aducă bucurie în casele oamenilor și să descrețească frunțile. Biscuiții vor fi puși în vânzare începând din luna ianurarie a anului viitor. ”Iubesc aceste prăjiturele roz cu cremă verde la mijloc și sper să vă lumineze ziua așa cum mi-o lumnează mie”, a scris artista pe pagina ei de Instagram după ce a postat fotografia cu delicioasele deserturi.

Citește și:

Izolarea și-a pus amprenta pe silueta lui Lady Gaga, însă ei nu-i pasă. Cum a fost surprinsă vedeta

Lady Gaga și-a uitat pantalonii acasă! Artista a ieșit pe stradă în chiloți

lady_gaga_biscuiti.jpg

Așa arată dulciurile care vor fi puse în vânzare în ianuarie 2021
Așa arată dulciurile care vor fi puse în vânzare în ianuarie 2021
foto: Instagram

Lady GaGa a lansat și lenjerie intimă în aceeași colecție

Lady GaGa are o avere estimată la 320 de milioane de dolari, dar a recunoscut că pandemia i-a produs pierderi uriașe. Pe lângă parteneriatul cu Oreo, GaGa a lansat în seria ”Chromatica” o colecție de bikini tanga de culoare roz. Lenjeria intimă poate fi achiziționată exclusiv de pe pagina de Internet deținută de artistă la prețuri de 20 de dolari bucata. Artista care a lansat albumul ”Stupid Love” în luna mai vrea ca lenjeria intimă să îi inspire pe fanii ei în perioada izolării în case și să aducă un pic de romantism în viețile lor.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cântăreaţa Lady Gaga, ce va concerta la Bucureşti pe data de 16 august, are grijă ca fiecare apariţie pe scenă, inclusiv cea din ţara noastră, să fie perfectă.

  • O fi printre cele mai controversate vedete de la Hollywood, dar Lady GaGa a mărturisit că se temea de sex. Cântăreaţa admite că nu are încredere în bărbaţi şi că în perioada în care a conceput albumul "The Fame Monster", îi era teamă să se implice în vreo relaţie.