Lady Gaga, 100.000$ să se protejeze de stafii

Citeste tot despre: 

Excentrică şi nonconformistă, dar înspăimântată de fantome. Lady Gaga este îngrozită de spritele rele şi nu se cazează în nici un hotel până ce o echipă de experţi paranormali nu îl cercetează.

Lady Gaga a plătit până acum peste 47.600 de dolari unei echipe de investigatori care se deplasează împreună cu ea în timul turneelor.

Experţii au sarcina să măsoare cu aparate superperformante câmpurile electromagnetice pentru a descoperi dacă există spirite rele în camerele de hotel unde urmează să se instaleze cântăreaţa.

Diva se crede reîncarnarea spiritului mătuşii ei moarte şi se teme îngrozitor că ar putea da nas în nas cu fantome.

Lady Gaga a închiriat un adevărat palat în Bel Air, cu şase dormitoare, piscină şi trei garaje pentru maşini, pentru care plăteşte lunar o chirie de 25.000 de dolari.

Citeşte şi:

Elton John: GaGa este ca fiica mea bastardă

Înainte de a se muta, ea a plătit 63.400 de dolari echipei de expeţi paranormali pentru a efectua măsurători spectrale, ca să se asigure că nu există stafii. De altfel, vedeta mai face şi alte cheltuieli extravagante.

Ea l-a plătit cu zeci de mii de dolari pe un chimist pentru a-i găsi o substanţă care să scoată fum dintr-o rochie în formă de ceaşcă de ceai, fără să se încălzească.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1