La un pas să își expună părțile intime pe covorul roșu, la premiile SAG

untitled.png

foto
Iskra Lawrence militează pentru distrugerea standardelor de frumusețe ireale
Foto: Hepta

În seara de 21 ianuarie 2018 a avut loc un eveniment important în lumea cinematografică: Screen Actors Guilds Awards, ediția cu numărul 24. Zeci de actrițe au pășit pe covorul roșu îmbrăcând ținute diafane și purtând bijuterii care mai de care mai sclipitoare care au avut rolul de a le sublinia frumusețea. Precum este normal la orice eveniment, au existat ținute inspirate, decizii vestimentare mai puțin bune și acele rochii care pur și simplu au acaparat privirile tuturor.

Una dintre acele apariții feminine care a întors capetele a fost cea a modelului englez Iskra Arabella Lawrence, în vârstă de 27 de ani. Tânăra, militantă pentru drepturilor omului și model care încurajează frumusețea sub toate formele sale, indiferent de greutate, a fost la doar un pas de o catastrofă vestimentară.

Mândră de formele sale voluptoase și dorind să le afișeze într-o rochie strâmptă, care îi expunea mai mult decât ar fi trebuit piciorul, a ales o ținută care nu i-a avantajat trupul. Iskra a suferit o transformare dramatică în ultimii 10 ani în ceea ce privește greutatea, îngrășându-se mai mult de 15 kilograme și ajungând la o concluzie cât se poate de sănătoasă, aceea că a mulțumit de propria persoană este mult mai important decât atingerea unor standarde de frumusețe promovate de industria modei.

foto_hepta_1.jpg

FOTO
Iskra Lawrence a renunțat să mai urmărească standardele de frumusețe promovate în industria modei
Foto: Hepta

"Îmi aduc aminte de faptul că eram mândă de greutate mea pentru că eram slabă. Acum, când oamenii îmi spun că sunt grasă nu pot decât să mă simt bine în pielea mea și să fiu recunoscătoare că am acest corp. Am încetat să mai încerc să ajung într-un standard de frumusețe și am început să îmi hrănesc spiritul și trupul, după luni la rând în care m-am sacrificat. Am atins o imagine de imperfecțiune perfectă și frumul meu a fost unul care a urmărit creșterea aprecierii de sine" , a scris fotomodelul pe pagina sa personală de Instagram.

untitled.png

foto
Iskra a încărcat două imagini în care se poate observa evoluția ei de-a lungul anilor
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1