La limita vulgarităţii! Coco Austin le-a arătat tot fanilor: «Eu am făcut istorie!»

coco_austin_instagram.jpg

coco austin instagram fund
Coco Austin le-a arătat tot fanilor de pe Instagram
foto: Instagram

Supărare mare pe pagina de Instagram a celebrei Coco Austin, vedetă cunoscută datorită căsniciei cu rapperul Ice-T, dar mai ales pentru fundul ei bombat.

Coco piţipoanca, aşa cum e poreclită, se laudă de ani de zile cu posteriorul ei uriaş. Într-un interviu acordat unei reviste din SUA, Coco a recunoscut că şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor, dar spune că nici un doctor nu s-a atins de fundul ei şi că acesta ar fi 100% natural.

daaaaaaa1.jpg

j lo copii sexy campanie guess
Jennifer Lopez a pozat pentru campania de primăvară Guess
foto: Instagram

 

Ea este supărată că de fiecare dată i-au luat faţa, sau mai bine spus fundul, fie J Lo, Kim Kardashian sau Nicki Minaj.

„Eu am lansat fenomenul posterioarelor voluminoase, pe vremea când nu exista social media, dar erau multe reviste, cu ani înainte de a apărea pe scenă Kim Kardashian şi Nicki Minaj. Pe atunci, să ai un fund apetisant însemna să fii gras în industria modellingului. Dar eu am ajutat să se schimbe percepţia asupra a ceea ce înseamnă un fund apetisant. În acele vremuri, era  J.Lo care făcea valuri cu posteriorul ei proeminent. Azi e ceva normal ca o femeie să fie consdierată frumoasă cu forme mai generoase şi mărimi mai mari la haine. Dar lumea a uitat cum s-a ajuns aici. Eu am făcut istorie”, a scris Coco Austin pe Instagram, postând o imagine mai veche cu ea, pentru a dovedi de când este ea în branşă, construind ceea ce ea a numit „the derriere phenomenon”.

Coco are 38 de ani şi doi copii cu rapperul Ice-T. Este o împătimită a fitness-ului şi spune că formele ei sunt rezultatul orelor petrecute în sală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Nicole Coco Austin este faimoasa soţie a rapper-ului Ice T, unul dintre cei mai respectaţi "gangsta rapper"-i din SUA. Motivul pentru care este faimoasa? Ei bine, are un fund imens pe care nu se sfieşte să şi-l laude pe toate reţelele sociale pe care şi-a făcut conturi.

  • Actriţă, dansatoare şi fotomodel, Coco Austin, 33 de ani, este recunoscută în primul rând drept vedeta cu fundul cel mai mare. Diva e mândră de fundul ei, de aceea a îmbrăcat o rochie cu vedere la posterior şi s-a fotografiat sâmbătă, în Las Vegas, pentru a arăta lumii cum arată "cu adevărat".

  • Coco Austin vrea să dea lovitura în afaceri! Soţia rapperului Ice-T şi-a lansat recent, la un târg erotic din New York, colecţia impresionantă de jucării sexuale.