La ce emisiune a participat Meghan Markle la doar 11 ani. O recunoști pe Ducesa de Sussex?

gettyimages-1053676304-594x594.jpg

Cum arăta Meghan Markle la 11 ani
Foto: Profimedia

Se pare că Meghan era atrasă de aparițiile pe micile ecrane încă din copilărie, înainte de a deveni actriță. Micuța Meghan, care nici măcar nu își închipuia pe atunci că va ajunge, într-adevăr, soție de prinț, și-a făcut „intrarea” în lumea TV încă de dinainte de adolescență, iar trăsăturile sale au rămas parcă neschimbate de atunci!

Deși a trecut printr-o căsnicie eșuată, urmată de divorț, iar ulterior a fost nevoită să renunțe la meseria ce o făcea fericită de dragul iubirii pentru Prințul Harry, nici viața de când a devenit Ducesa de Sussex nu a fost ușoară, având în vedere schimbările pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, pentru a se integra în familia regală britanică, dar și valul de critici la care a fost expusă, chipul lui Meghan și-a păstrat totuși în continuare trăsăturile dulci din copilărie. 

meghan-markle-mica.jpg

Micuța Meghan Markle
Foto: Profimedia

Meghan Markle, la 11 ani pe micile ecrane

La doar 11 ani, Meghan și colegii săi din școala generală au fost rugați să comenteze o serie de reclame, ca parte a unui proiect din cadrul ștințelor sociale pe care micuții le studiau la momentul respectiv. Actuala Ducesă de Sussex a ieșit în evidență prin comentariul făcut la adresa unei reclame sexiste, care arăta o grămadă de vase murdare, iar o voce declara: „Femeile se luptă cu grăsimea de pe farfurii și haine cu ajutorul produsului nostru”.

În reclama respectivă se mai arăta și mâna unei femei, care purta o verighetă, semn că femeile căsătorite asta fac toată ziua: spală vase.

Meghan n-a fost de acord însă cu modul în care reclama a pus problema, explicând că spălatul vaselor nu este o acțiune ce le revine doar femeilor. „Nu cred că este corect. Copiii vor crește gândindu-se că numai mamele trebuie să facă toate treburile”, spunea Meghan la doar 11 ani, în cadrul primei apariții TV, în 1993. 

Fără a lăsa incidentul să îi scape, Meghan Markle s-a ambiționat și a trimis o scrisoare la firma care a produs reclama, rugând echipa să schimbe fraza problemă în „toți oamenii din America se luptă cu grăsimea de pe farfurii și haine, nu doar femeile”. Interviul cu ea a fost dat pe Nickelodeon, un post pentru copii. 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1