La 74 de ani, Sylvester Stallone e în formă perfectă

stallone.jpg

Stallone are 74 de ani
Citeste tot despre: 

La 74 de ani, Sylvester Stallone încă e în formă perfectă. Ridică mari greutăți ca pe vremea când avea 30 de ani și juca în filmele ”Rocky”.

La 74 de ani, Sylvester Stallone e în formă perfectă. El a pus recent o înregistrare video pe o rețea socială pentru a arăta ce greutăți mari poate să ridice în sala de gimnastică. Se poate ridica de la sol purtând greutăți de 20 de kilograme. Fanii săi au scris comentarii pentru a aprecia puterea sa neobișnuită, mai ales la vârsta sa.  El trage de fiare în sala de fitness amenajată la subsolul vilei din Los Angeles.

Sylvester Stallone are un nou hobby! Cum se relaxează actorul când nu este pe platoul de filmare

Ce s-a întâmplat cu fiul autist al lui Sylvester Stallone? Actorul nu apare niciodată cu el

Pandemia i-a dat peste cap planurile

S-a săturat să stea în casă și să se ascundă de noul coronavirus! În afară de trasul de fiare, Sylvester Stallone, 74 de ani, iese la pescuit și la plimbare cu vaporașul. Actorul din Rambo obișnuia să își petreacă vacanțele în St Tropez, Franța, unde stătea cu familia aproape o lună la începutul fiecărui an. Dar pandemia i-a dat peste cap planurile. Și pentru că în această perioadă, majoritatea starurilor de la Hollywood au parte de mai puțină agitație, Rambo adoră să dea la pește. De când a început pandemia și-a petrecut timpul mai mult în compania soției, Jennifer Flavin, 51 de ani și a fiicele lor, Sistine, de 22 de ani, Sophia, de 23 de ani și Scarlett, de 18 ani. La 74 de ani, Sylvester Stallone încă e în formă perfectă.

  

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1