L-au ajuns blestemele! Ce megastar de la Hollywood s-a internat la dezintoxicare

ben.jpg

ben affleck
Alcoolul i-a distrus căsnicia şi cariera

Are 45 de ani şi de aproape doi ani stă mai mult în centrele de dezalcoolizare. Soţia l-a dat afară din casă şi locuieşte în prezent cu o producătoare. Luni, însă, Ben Affleck şi-a luat inima în dinţi şi s-a internat singur. Numai că a ales un centru special unde dependenţa de alcool se tratează cu ajutorul meditaţiei şi rugăciunilor budiste.

S-a îmbrăcat elegant şi a plecat de acasă pentru a se interna la unul dintre cele mai fiţoase centre de dezalcoolizare din Los Angeles. Ben affleck a avut o discuţie aprinsă zilele trecute cu Jennifer Garner legată de divorţul care tărăgănează de aproape doi ani. După ce a înşelat-o cu bona copiilor Christine Ouzounian şi a fost prins cu poze indecente cu dădaca în telefonul mobil, Ben Affleck a fost pus la zid de Jennifer Garner.

ben affleckZoom
Ben Affleck evită să iasă în public şi când iese se înfofoleşte să nu fie recunoscut

În aprilie anul aceasta, a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles, însă nu a mai continuat demersul, lăsând „lucrurile în coadă de peşte”. „Nu am ales acest stil de viaţă pentru că am vrut. Nu există nici un bărbat în viaţa mea şi mă dedic întru totul copiilor”, a declarat Garner, 45 de ani, într-un interviu. Ea şi Ben continuă tradiţia familiei de a merge împreună la biserică în fiecare duminică. Actorul refuză să fie însoţit de actuala lui iubită Lindsay Shookus, de 37 de ani. Chiar dacă cei doi s-au mutat împreună, Ben refuză să comenteze “ce fel de relaţie există între ei”. Conform Forbes,  Ben Affleck are o avere de 75 de milioane de dolari. În lipsa unui contract prenupţial, el şi Garner ar urma să împartă această avere pentru că majoritatea banilor au fost făcuţi în timpul căsniciei. Ben şi Jen s-au despărţit în iunie 2015, după 10 ani de mariaj.

loading...