Kylie Minogue a suferit o cădere nervoasă după despărțire: „Eram compromisă”

kylie_m.jpg

kylie minogue
Kylie Minogue a mărturisit că a suferit mult după despărțirea de Joshua Sasse
Foto: Getty

Kylie Minogue (49 de ani) și-a recăpătat strălucirea de altă dată, la un an după despărțirea de actorul Joshua Sasse (30 de ani). Eșecul în dragoste aproape că a distrus-o pe Kylie, dar a avut alături persoane dragi care au ajutat-o să treacă peste dramă. Prezentă la Premiile BAFTA, ea arată aproape la fel de bine ca în tinerețe.

Cântăreața australiancă a mărturisit că a suferit de o cădere nervoasă după ce s-a despărțit de fostul iubit, cu care se logodise. Din cauza depresiei, Kylie s-a retras în Thailanda timp de șase zile pentru a-și regăsi pacea interioară, scrie The Sun.

kylie minogueZoom
La un an de la despărțire, Kylie pare complet refăcută emoțional
Foto: Getty

„Am simțit nevoia să mă opresc de la toate. Am știut că aveam nevoie să=mi vindec... sistemul meu fizic era compromis. Cred că asta se numește criză nervoasă”, a mărturisit Kylie Minogue, într-un interviu, dar în ciuda suferinței prin care a trecut după despărțire, cântăreața este totuși optimistă sau încearcă să se mintă singură că nu și-a dorit niciodată ceva ce tocmai aștepta cu ardoare: „Nu a fost alegerea potrivită. N-am fost niciodată acel gen de femeie sau fată care visează să ajungă în fața altarului.”

kylie minogueZoom
Kylie și Joshua s-au despărțit la scurt timp după ce s-au logodit, în februarie 2017
Foto: Getty

Kylie Minogue a participat la o cină festivă organizată înainte de decernarea Premiilor BAFTA, unde a strălucit. La cei aproape 50 de ani ai săi, Kylie încă este o prezență ravisantă și știe să se facă plăcută sexului opus și să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

kylie minogueZoom
"Aveam nevoie de vindecare. Cred că asta se numește criză nervoasă"
Foto: Getty

Femeia cu care ar fi înșelat-o Joshua este actrița Harriet Colling (29 de ani), cu care ar fi vrut să se căsătorească la scurt timp după ce s-a despărțit de Kylie. Ironia sorții a făcut ca Joshua, la rândul lui, să fie părăsit de Harriet, chiar înainte de a face pasul cel mare.

loading...
Loading...

Citește și