Kylie Jenner, schimbare de look neașteptată! Cum arată acum sora lui Kim Kardashian

kylie.jpg

kylie jenner
Kylie Jenner surprinde cu un nou look
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lumea mondenă a Americii s-a obișnuit cu obiceiul lui Kylie Jenner (19 ani) de a-și schimba constant look-ul, dar de aceast dată, sora lui Kim Kardashian pare mai diferită ca niciodată.

Bomba sexy a experimentat în ultimii ani diverse culori ale părului. Mult timp, cu toții o știau blondă, apoi a preferat să fie brunetă, a avut o perioadă în care a fost și roșcată, dar de această dată, Kylie și-a surprins fanii de pe Instagram cu o culoare verde fluorescent, potrivit Daily Star.

kylie_1.jpg

kylie jenner
Kylie Jenner și-a schimbat din nou culoarea părului
Foto: Instagram

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, o rochie scurtă, cu spatele dezgolit și foarte mulată pe posteriorul său obraznic, vedeta a pozat seducător pentru a le arăta tuturor ce schimbare a făcut. Bineînțeles că a renunțat și la sutien, dar atenția se îndreaptă în special către noua culoare a părului care este foarte stridentă.

kylie_2.jpg

kylie jenner
Kylie Jenner, un nou look, dar sexy ca întotdeauna
Foto: Instagram

Deși este cea mai tînără dintre surorile Kardashian-Jenner, Kylie pare tot mai dornică să fie cu un pas înaintea lor când vine vorba de a-i surprinde pe cei din jur și nu se sfiește să-și pună în evidență corpul.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • kylie jenner

    Kylie Jenner are doar 19 ani, dar a crescut în lumea showbiz-ului. A devenit un model pentru multe adolescente, dar la fel de multe persoane o critică pentru orice mișcare. Și nici nu e de mirare. Și-a schimbat înfățișarea în mod evident, are zeci de milioane de dolari la o vârstă atât de fragedă și nu e de fiecare dată un bun exemplu pentru tinerele care o urmăresc pe rețelele sociale.

  • kylie jenner

    Kylie Jenner a demonstrat în repetate rânduri că este îndrăzneață. Selfie-urile în lenjerie intimă, cu fundul la vedere sau cu sânii pe afară nu mai sunt nimic nou pentru ea, ca și schimbările de look la ordinea zilei

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5