Kylie Jenner a fost înlocuită cu o bombă sexy. Corpul ei face toți banii

demi.jpg

demi roseDemi Rose este noua cucerire a rapper-ului TygaFoto: arhivă personală
demi rose, iubita lui tyga, tyga, kylie jenner, sexy, fund, posterior, sani, demi rose fund, demi rose sani
de Carmen Ștefan

Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, s-a despărțit recent de iubitul său, rapper-ul Tyga. Artistul nu a stat să plângă în pumni și și-a găsit rapid alinarea în brațele unei tinere cel puțin la fel de sexy ca fosta lui iubită.

Demi Rose este un fotomodel de 21 de ani din Marea Britanie, care atrage atenția peste tot pe unde apare cu formele sale voluptoase. Dacă întreaga familie Kardashian-Jenner este cunoscută pentru fetele cu posterior apetisant, iată că englezoiaca le face concurență serioasă la acest capitol. Unde mai pui că este și dezinhibată și nu are nicio problemă în a poza cu cât mai puține haine pe ea.

demi_rose.jpg

demi roseDemi e foarte mândră de "dotările" saleFoto: arhivă personală

 

Așa se face că Demi și-a umplut pagina de Instagram pe care o urmăresc 2.5 milioane de persoane cu sute de poze care mai de care mai sexy, iar alăturarea cu artistul american o propulsează și mai tare în atenția publicului. Cele mai multe poze de pe rețeaua de socializare sunt în costum de baie sau cu accent pe sâni și fund, atuurile fizice de care este atât de mândră.

demi4.jpg

demi roseDemi adoră să pozeze sexyFoto: arhivă personală

demi1.jpg

demi roseDemi este un model britanic de 21 de aniFoto: arhivă personală
Loading...

Citește și