Kylie Jenner, eclipsată de sora Kim chiar de ziua ei de naştere

kylie-jenner-kim-kardashian-club.jpg

kylie jenner kim kardashian club aniversare
Kylie Jenner şi Kim Kardashian s-au îmbrăcat amândouă în roz
foto: Hepta

Mare sărbătoare în clanul Kardashian! Mezina familiei, Kylie Jenner, a împlinit 21 de ani şi a fost sărbătorită de prieteni şi rude într-un club de fiţe din Los Angeles. Chiar dacă a fost sărbătorita serii şi ales o rochie sexy roz, cea care a furat toate privirile a fost sora mai mare, Kim Kardashian (37 de ani).

Viaţa nu poate fi decât roz pentru Kylie Jenner, care la 21 de ani este la un pas să devină cea mai tânără miliardară din istorie. Kylie este cea mai tânără dintre surorile Kardashian-Jenner şi a devenit cunoscută publicului prin seria TV „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé.

 

kylie-jenner-club-aniversare.jpg

kylie jenner a petrecut în club aniversare
Kylie Jenner a împlinit 21 de ani
foto: Hepta
 

Ea face bani din cosmetice, modelling, televiziune şi social media. În luna august a apărut pe coperta revistei Forbes şi este inclusă în topul celor mai bogate femei din America. Mezina clanului Kardashian are o avere netă de 900 de milioane de dolari şi în mai puţin de un an are toate şansele să devină cea mai tânără miliardară îmbogăţită prin forţe proprii.

kylie-jenner-club.jpg

kylie jenner a petrecut în club aniversare
Kylie a schimbat două ţinute
foto: Instagram

 

Roz a ales şi pentru ziua în care a aniversat 21 de ani. Nu o dată, ci de două ori, însă cu niciuna dintre ţinute n-a reuşit să impresioneze aşa cum a făcut-o Kim Kardashian. Clanul Kardashian s-a strâns joi seară la clubul Delilah din Los Angeles, potrivit Daily Mail.

kim-kardashian-club.jpg

kim kardashian petrecere kylie jenner
Kim Kardashian a avut o ţinută super sexy
foto: Hepta

 

Acolo şi-au făcut apariţia pe rând Kylie, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall şi Caitlyn Jenner. Sărbătorita a purtat o rochie mini, de culoare roz, extrem de decoltată. Tot roz a purtat şi Kim Kardashian, care a ales o rochie super mulată. Ţinuta i-a scos în evidenţă sânii uriaşi, abdomenul plat şi fundul bombat. Kylie a schimbat apoi rochia cu o salopetă mulată, tot roz, plină de slipici. Printre invitaţi s-au numărat Sophia Richie, Scott Disick, Winnie Harlow, Jordyn Woods, Justin Skye, Kanye West şi mulţi alţii.

tort-kylie-jenner.jpg

kylie jenner tort aniversare
Aşa a arătat tortul sărbătoritei
foto: Instagram

 

Tortul a fost şi el sclipicios, iar în vârf avea o figurină după chipul şi asemănarea sărbătoritei. Păpuşa blondă era îmbrăcată la fel ca mezina clanului Kardashian.

Kylie Jenner a devenit mămică în februarie

kylie-jenner-stormy-instagram.jpg

kylie jenner stormy fiica instagram
Kylie a născut-o pe Stormi anul acesta, în februarie
foto: Instagram

 

Kylie Jenner este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. În februarie, Kylie a născut o fetiţă, iar vestea i-a luat pe toţi prin surprindere şi asta pentru că vedeta a ţinut ascunsă sarcina până în ultima clipă. Bruneta are o relaţie cu rapperul american Travis Scott (26 de ani). Cei doi şi-au botezat fetiţa Stormi Webster, cea care va şi moşteni imperiul clădit de mama sa.

 

 

Loading...

Citește și