Kim Kardashian și-a prins soțul în timp ce o sorbea din priviri pe Rihanna! VIDEO

kim-kardashian-kanye-west.jpg

Kim l-a surprins pe Kanye în timp ce acesta o fixa cu privirea pe Rihanna
Foto: Getty

Aflați la un concert susținut de Rihanna, Kim Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, erau în public, bucurându-se de show-ul făcut pe scenă de celebra cântăreață și de dansatorii acesteia. Totuși, expresia facială a lui Kim s-a schimbat rapid în momentul în care și-a surprins soțul într-o ipostază destul de neplăcută pentru ea: Kanye nu-și mai putea lua ochii de la Rihanna!

Kim și Kanye se aflau în public, în timpul concertului susținut de Rihanna la decernarea premiilor VMA, când momentul amuzant dintre cei doi a fost surprins într-o filmare. Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, se bucura de show-ul făcut de cântăreață și încerca să filmeze cu telefonul mobil prestația scenică a acesteia. În timp ce Kim se gândea cum să-și surprindă placut fanii de pe Snapchat, publicând pe rețeaua de socializare filmulețe de la concertul Rihannei, soțul ei era mult prea absorbit de cântăreață, ca să mai poată observa ce se petrece în jurul lui.

La un moment dat, în timp ce filma prin sala de concert, Kim a ajuns cu telefonul foarte aproape de fața soțului ei, care, fără să-și miște privirea vreun pic, și-a mutat capul pentru a nu pierde nimic din ceea ce se întâmpla pe scenă: Rihanna într-o poziție sexy. Kim a observat că este ignorată și și-a terminat brusc filmarea, afișând un zâmbet ironic care cu siguranță nu exprima fericirea. Filmulețul ce-i înfățișa pe cei doi a ajuns rapid viral pe internet, spre amuzamentul admiratorilor lor, care au făcut glume pe seama celebrului cuplu. „Uitați cât de repede și-a încheiat Kim filmulețul, când a observat cum se uită Kanye la Rihanna”, a fost unul dintre comentariile internauților.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1