Kim Kardashian și Kanye West vor mai avea un copil. La ce metodă au apelat

gettyimages-485984392.jpg

kim
Kim Kardashian și Kanye West au găsit o soluție pentru a mai avea un copil
foto: Getty

Kim Kardashian și-a exprimat de-a lungul timpului dorința de a mai avea un copil. După ce medicii i-au dat vestea tristă cum că nu mai poate face copii în urma complicațiilor apărute după cele două sarcini purtate, celebrul cupul a găsit o soluție. Kanye West și Kim Kardashian apelează la o mamă surogat.

Kim Kardashian nu mai poate rămâne însărcinată din cauza unor dificultăți apărute în urma celor două sarcini, ce au condus la dezvoltarea unei probleme denumite placenta accreta. Celebra brunetă și soțul ei, Kanye West, au decis să aleagă o mamă surogat printr-o agenție specializată în aceste cazuri, care va costa aproximativ 45 000 de dolari și o sumă adițională de 5 000 de dolari în cazul în care vor fi mai mulți copii.

gettyimages-487811914.jpg

kim
Kim Kardashian nu mai poate avea copii
foto: Getty

 

De asemenea, acordul impune niște reguli pe care mama surogat trebuie să le respecte pe timpul sarcinii și prevede îndatorirea lui Kim și Kanye de a-și asuma responsabilitățile legale și parentale pentru orice copil care ar putea avea anomalii sau defecte congenitale sau orice alte probleme”, a declarat o sursa pentru TMZ.

gettyimages-463022718.jpg

kim
Kim Kardashian și Kanye West vor plăti agenției 45 de mii de dolari
foto: Getty
Loading...

Citește și

  • kim

    Kim Kardashian și Kanye West sunt căsătoriți de mai bine de trei ani și formează unul dintre cele mai faimoase cupluri din showbiz-ul american. Chiar dacă Kim Kardashian încearcă să păstreze aparențele pe rețelele de socializare, publicând zilnic poze sexy, în care pare fericită, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Cei doi au hotărât să ia o pauză.

  • A încercat să-și spele imaginea cu o apariție sexy, însă a dat greș! Vorbim despre Kim Kardashian care a fost surprinsă, ieri, prin Los Angeles, purtând un outfit extrem de sexy, care, însă, a lăsat la vedere un detaliu pe care starleta încearcă să-l ascundă din răsputeri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1