Kim Kardashian, nud pe coperta unei reviste FOTO

kim_kardashian_nud.jpg

kim kardashian nud topless insarcinata
Deși este însărcinată, vedetei nu îi este rușine să se dezbrace complet
Foto: Instagram/Kim Kardashian

Bruneta face furori în ipostaze sexy, chiar dacă este însărcinată în luna a șasea cu cel de-al doilea copil. Kim Kardashian (34 de ani) nu se sfiește să își etaleze formele voluptoase cu orice ocazie, spre deliciul fanilor ei.

Soția lui Kanye West (38 de ani) a pozat topless pentru C Magazine. Ședința foto alb-negru va apărea în ediția de septembrie a revistei. Kim s-a lăudat pe contul ei personal de Instagram cu imaginile inedite în care apare, potrivit Huffington Post.

Kim s-a schimbat complet de când este mămică

kim_nud_coperta.jpg

kim kardashian nud topless
Fanii lui Kim au fost foarte încântați de imaginile sexy cu ea
Foto: Instagram/Kim Kardashian

 

Bruneta își acoperă sânii goi cu mâna, în timp ce pozează sexy, cu părul ud. Deși este însărcinată, ea nu există să se dezbrace de haine și de inhibiții, pentru coperțile revistelor de calibru sau pentru fanii ei.  Kardashian este foarte fericită că va deveni mămică pentru a doua oară și a declarat că: „Îmi fac programul după soțul și fiica mea. Așa arată viața mea acum”.  Ea și Kanye West sunt fericiții părinți ai micuței North (2 ani) și așteaptă un băiețel care va veni pe lume în luna decembrie a acestui an.

Kim a învățat foarte multe lucruri de când este mamă și a fost forțată să ia o pauză din viața agitată pe care o avea înainte. Cu toate acestea, focoasa brunetă își face timp să ia parte la ședințe foto, care îi bucură enorm pe admiratorii ei înfocați. Imaginile publicate de soția lui Kanye West pe rețeaua de socializare Instagram au strâns peste 600.000 de aprecieri și alte 5.000 de comentarii. 

Loading...

Citește și