Kim Kardashian, însărcinată pentru a doua oară. A făcut sex "de 500 de ori pe zi" pentru a rămâne gravidă

kim_main.jpg

Kim Kardashian (34 ani) așteaptă un al doilea copil cu Kanye Vest (37 ani)
Foto Arhivă Personală

Una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbizului american a rămas însărcinată pentru a doua oară. Cunoscuta vedetă a făcut anunțul cu ajutorul unui scurt videoclip de prezentare a propriei emisiuni TV.

Kim Kardashian (34 de ani) a scos un nou videoclip cu secvențe din ultimul episod din sezon al serialului „Keeping up with the Kardashians”. În videoclip, Kim îi spune surorii ei marea veste: „Am primit rezultatul de la analizele de sânge și sunt însărcinată”.

Totuși, Kim a declarat că ea și soțul ei s-au chinuit foarte mult pentru a rămâne însărcinată a doua oară:„Am făcut sex de 500 de ori pe zi. Îi spuneam lui Kanye «Sunt la ovulație astăzi!» și îl chemam la ședințele mele foto. Și știi ce, nu mă simt deloc prost pentru asta”, a mai spus ea.

Aceasta urmează să fie mamă pentru a doua oară, întrucât mai are un copil cu soțul ei, Kanye West. Fetița ei, North West, a venit pe lume în urmă cu doi ani, în luna iunie a anului 2013, potrivit Huffingtonpost.

În luna august a anului trecut, Kim a fost întrebată, într-un interviu, dacă plănuiește să mai facă un copil în viitorul apropiat, iar vedeta nu a respins această idee:„Ar fi amuzant. Se întâmplă multe nebunii în casă, așa că de ce să nu adăugăm și hormonii din timpul sarcinii? Ar fi ca un partener la crimă”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1