Kim Kardashian, fără bijuterii şi cu o armată de bodyguarzi după ea la Paris

kim-kardashian-paris-2018.jpg

kim kardashian la paris la saptamana modei
Kim Kardashian a avut o armată de bodyguarzi la Paris
foto: Hepta

S-a învățat minte! Kim Kardashian a revenit la Paris după aproape doi ani. La ultima vizită, în octombrie 2016, starleta a fost sechestrată în camera de hotel, iar hoţii i-au furat bijuterii în valoare de 10 milioane €, printre care şi inelul de logodnă. Acum, bruneta a fost înconjurată de bodyguarzi şi a purtat doar o verighetă simplă din aur galben.

Kim Kardashian n-a venit singură la Paris, ci a fost însoţită de soţul ei, rapperul Kanye West. Starleta a rămas cu traume după jaful din toamna lui 2016, atunci când a fost atacată în camera ei de hotel, legată şi tâlhărită de nişte hoţi îmbrăcaţi în poliţişti. Kim a avut nevoie de ajutorul unui specialist şi a făcut terapie o perioadă îndelungată.

kim.jpg

kim kardashian
A fost găsită persoana care a plănuit jefuirea lui Kim KArdashian
Foto: Getty

 

Paparazzi au pozat-o joi pe Kim în faţa unui restaurant luxos din Paris. Aici a ajuns la scurt timp şi soţul ei, însă bruneta n-a fost singură nicio clipă. Ea a avut o armată de bodyguarzi, care nu au lăsat pe nimeni să se apropie de Kim.

kim-kardashian-paris-2018.jpg

kim kardashian la paris la saptamana modei
Kim Kardashian şi-a lăsat toate bijuteriile acasă
foto: Hepta

 

După ce au luat masa, Kim şi Kanye au mers la o prezentare la Săptămâna Modei de la Paris, unde s-au întâlnit cu Kylie Jenner. Kim a purtat o jachetă turcoaz cu mâneci lungi, o pereche de pantaloni scurţi şi o pereche de ochelari de soare. Vedeta nu şi-a mai etalat ca pe vremuri bijuteriile cu diamante şi accesoriile super scumpe şi a purtat doar o verigheta simplă din aur galben.

kim-kardashian-kanye-west-paris.jpg

kim kardashian si kanye west la paris
Kim Kardashian a fost însoţită de soţul ei, Kanye West
foto: Hepta

 

 

Loading...

Citește și