Kim Kardashian divorțează oficial de Kanye West. Averea fabuloasă pe care o vor împărți

kim-si-kanye.jpg

kim si kanye
Kim și Kanye își spun adio
Sursă foto: Profimedia

Kim Kardashian cere divorțul de rapper-ul Kanye West, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi au patru copii împreună și formează unul dintre cele mai celebre cupluri din industria divertismentului. De mai mult timp existau zvonuri potrivit cărora Kim era hotărâtă să pună capăt mariajului.

De mai multe luni circulau zvonuri că cei doi au probleme în căsnicie. Potrivit site-ului TMZ.com, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a făcut demersul legal și cere custodia celor patru copii și este hotărâtă să lase în urmă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Kanye West. 

Potrivit TMZ, divorțul ar urma să fie unul cât se poate de amical, iar rapperul ar fi de acord inclusiv ca soția sa să păstreze custodia copiilor. Cei doi au un acord prenupțial și împărțirea uneia dintre cele mai mari averi din industria divertismentului ar urma să nu ridice prea mari probleme.

Kim și Kanye West, un mariaj plin de tensiuni 

În noiembrie 2018, Kim Kardashian a participat la o gală filantropică din Los Angeles unde l-a cunoscut pe rapperul Robert Rihmeek Williams, de 33 de ani. De atunci şi până azi, Kanye e convins că soţia lui l-a înşelat cu Meek Williams.

În luna august, Kanye West şi Kim Kardashian au dat 43.000 de dolari pe noapte pentru a sta în tabăra de consiliere matrimonială din Munţii San Juan, din Colorado. 

”S-au dus în munţii Colorado pentru a-şi salva căsnicia care este într-o criză majoră. Kim este stoarsă de puteri pentru că soţul ei se comportă din ce în ce mai bizar”, a declara la acea vreme o sursă pentru TMZ.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1