Kim Kardashian, despre momentul în care şi-a găsit sufletul pereche: «Am avut o revelaţie»

kim-kardashian-dec-2017-billboard-1548.jpg

Foto
Kim a povestit despre momentul în care a ştiut că Kayne West este sufletul ei pereche
Foto: Arhivă personală

Kim Kardashian este una dintre vedetele de peste Ocean care se bucură de cea mai mare popularitate, având mii de fani care îi urmăresc zilnic activitatea de pe paginile personale de socializare. Mai mult decât atât, orice mişcare a lui Kim poate fi observată în reality show-ul Keeping Up With The Kardashians, care documnează viaţa tumultoasă a celebrului clan.

Kim a devenit mamă, pentru a treia oară, în urmă cu puţin timp şi este cât se poate de încântată de acest nou rol, dar nu renunţă la pictorialele sexy care au consacrat-o.Îşi etalează fără reţineri formele voluptoase în filmuleţe scurte pe care le încarcă pe pagina de Instagram sau pozează provocator pentru admiratorii săi, acestea sunt activităţile sale preferate pentru care este adesea criticată acid. În ciuda faptului că deciziile ei controversate stârnesc adevărate dispute în emdiul online, Kim are o viaţă de familie fericită şi un soţ pe care îl iubeşte nespus. Soţia lui Kayne West a vorbit recent despre relaţia pe care o are cu cântăreţul american şi a recunoscut că l-a rănit de nenumărate ori.

kim-kardashian-kanye-west-baby-work.jpg

foto
Kim şi Kayne sunt părinţii a trei copii
Foto: Getty

„Au fost și flirturi, așa că exista în mod evident o atracție între noi, dar la un moment dat am avut o revelație și m-am hotărât să acord o șansă acestei povești. Eram epuizată de toate problemele din viața mea. Trecusem printr-un divorț. Mă gândeam că acest bărbat nu m-a dezamăgit niciodată. Îmi demonstrase foarte clar că își dorește să fie cu mine. Am făcut greșeli care l-au rănit pe Kanye: m-am măritat, iar asta nu a fost o situație fericită pentru el. Singurul meu regret este că nu i-am acordat o șansă mai devreme. Aș fi fost scutită de toată acea suferință“, a spus Kim într-un interviu acordat publicaţiei americane Glamour. Cea mai mare dintre surorile Kardashian a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Kayne este cel cu care vrea să îţi petreacă întreaga viaţă, iar povestea ei este una cu adevărat amuzantă.

kim-kanye-nye.jpg

Foto
Cei doi au devenit părinţi, pentru a treia oară, în urmă cu două luni
Foto: Arhivă personală

„În fiecare noapte dorm cu căldura pornită la… 26 de grade Celsius, cu soșete și un capot. În prima noapte în care am dormit la Kanye… nu o să spun când a fost pentru că o să am probleme, dar a fost acum mulți, mulți ani, el dormea cu căldura pornită și cu șosete, așa că mi-am spus <<Dumnezeule, este sufletul meu pereche>>“, a spus Kim.

Loading...

Citește și

  • Ela Craciun

    Ela Crăciun a oferit o apariție de neuitat în cadrul unui recent eveniment monden pentru care, conform tematicii, a fost transformată de stiliști în sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood și o rochie în nuanță roz pudrat, ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră, pentru care este admirată și celebra Kim Kardashian.

  • Pe 15 ianuarie Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a treia oară, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat. Bucurie mare în familia lor după ce un alt bebeluș de gen feminin a venit pe lume în clanul Kardashian – Jenner, făcând-o pe proaspăta mămică să radieze de fericire.