Kim Kardashian, dată în judecată pentru furtul unui logo

kim-kardashian-parfum.jpg

kim kardashian parfum instagram
Aşa îşi promovează Kim Kardashian parfumul pe Instagram
foto: Instagram

Una caldă, alta rece! Kim Kardashian şi-a lansat ieri cel mai nou parfum - Kimoji, care vine în trei versiuni: Kimoji Vibes, Kimoji Cherry şi Kimoji Peach. Şi cum putea starleta să-i facă reclamă, dacă nu în stilu-i caracteristic. Bruneta s-a pozat doar într-o bustieră şi o pereche de bikini, pe un blat din bucătărie, lângă cele trei sticluţe de parfum.

Bruneta a postat imaginea pe Instagram, acolo unde este urmărită de 114 milioane de fani. N-a investit nimic pentru promovarea produsului, ci doar a trimis câteva sticluţe cadou surorilor ei şi actriţei Drew Barrymore. Toate au postat pe contul de socializare imagini cu noul parfum al lui Kim Kardashian.

24-glob-pamplona.jpg


Pamplona a făcut transformările pe parcursul a 3 ani
 

Poate vă întrebaţi a ce miroase? Ei bine, are miros de bani! Daily Mail scrie că nevasta lui Kanye West a făcut 5 milioane de dolari în 5 minute de la postarea de pe Instagram.

kim-kardashian-parfum-instagram.jpg

kim kardashian parfum instagram
Imaginea a adunat peste 2,7 milioane de aprecieri în 24 de ore
foto: Instagram

 

O sticluţă de parfum costă 45 de dolari. Kim Kardashian n-a apucat să se bucure prea mult de succes. Starleta a fost dată în judecată de o companie care o acuză că i-a furat logoul. Este vorba despre sticluţa Kimoji Vibes, care are o formă izbitor de asemănătoare cu cea a companiei de marketing Vibes Media.

kim-kardashian-parfumuri.jpg

kim kardashian parfumuri instagram
O sticluţă costă 45 de dolari
foto: Instagram

 

Vibes Media, care şi-a înregistrat logoul în 2012, doreşte ca parfumul lui Kim Kardashian să nu mai fie comercializat, iar lotul existent deja să fie distrus şi îi cere vedetei despăgubiri, a căror valoare nu a fost făcută publică, scrie Mediafax.

 

loading...
Loading...

Citește și