Kim Kardashian: „Credeam că voi fi violată în grup și împușcată în cap!”

kim_kardashian.jpg

kim kardashian jaf paris
Kim Kardashian i-a implorat pe atacatori să o lase în viață
Foto: E!

Kim Kardashian (36 de ani) a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut acum câteva luni, atunci când a fost jefuită în Paris. Vedeta a povestit, în emisiunea familiei sale „Keeping up with the Kardashians”, că era aproape sigură că nu va scăpa cu viață din camera de hotel unde stătea.

În octombrie anul trecut, mai mulți bărbați au atacat-o pe Kim Kardashian, într-un hotel din Paris. Bruneta era convinsă că atacatorii o vor viola și o vor împușca în cap. 17 oameni au fost arestați în legătură cu acest caz, iar 10 au fost deja condamnați. Hoții i-au furat lui Kim bijuterii în valoare de aproximativ 10 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

În episodul de duminică (19 martie) din reality show-ul „Kepping up with the Kardashians”, soția lui Kanye West a povestit cu lacrimi în ochi coșmarul prin care a trecut la Paris. 

„Unul dintre ei m-a luat de picioare și m-a aruncat în pat. Aveam doar un halat pe mine, nicio altă haină....când m-a tras spre el am crezut că acela e momentul în care mă vor viola toți. Eram convinsă că nu voi scăpa cu viață de acolo. Le-am spus că nu am bani...m-au târât pe scări și atunci am văzut că au arme. Credeam că mă vor împușca. Chiar credeam că nu am scăpare”, a povestit Kim Kardashian. 

 

Kim se afla cu cei doi copii și cu surorile ei în Franța, cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris. Hoții au știut unde să o găsească după postările făcute de brunetă pe Snapchat.

loading...

Citește și