Kim Kardashian a arătat tuturor cum își dă cu machiaj și în zonele intime

kim_1.jpg

kim kardashian
Kim Kardashian își înfrumusețează întregul corp înainte de un eveniment monden
Foto: Twitter

Nu-i de mirare că frumoasa brunetă arată mereu perfect pe covorul roșu la evenimentle mondene. Kim Kardashian (36 de ani) petrece ore în șir în cabinele de machiaj pentru a se pregăti, iar acum le-a arătat fanilor că întregul său corp are parte de un tratament special de înfrumusețare, chiar și în zonele mai intime.

Mulțumită talentatului său stilist, Mario Dedivanovic, imaginea sa arată de fiecare dată ca în reviste. Vineri, pe 30 decembrie, Kim a publicat pe site-ul său oficial câteva fotografii din culisele camerei sale unde se pregătește pentru aparițiile publice și le-a dezvăluit fanilor cum își înfrumusețează chiar și zonele care în mod normal nu ar fi la vedere (nu și în cazul ei), după cum relatează Daily Mail.

kim.jpg

kim kardashian
Le-a arătat fanilor mai multe imagini din culisele cabinelor sale de machiaj
Foto: Daily Mail

În imagine, ea apare aplecată peste un scaun, în timp ce stilistul înceacă să ofere mai multă culoare în zona superioară a picioarelor sale, în timp ce purta o rochie foarte mulată și scurtă.

Ea a profitat de prilejul apropierii de finalul lui 2016 pentru a le arăta fanilor mai multe fotografii din timpul pregătirilor înainte de evenimentele memorabile la care a luat parte anul acesta.

Loading...

Citește și

  • kim kanye

    Kanye West (39 de ani) a ajuns la spital. Și nu oricum, ci în cătușe. Rapperul urmează să fie evaluat psihiatric. Kim Kardashian (36 de ani), soția acestuia, a ajuns la capăătul puterilor și nu mai suportă comportamentul dubios al partenerului ei. Starleta s-a mutat în casa mamei sale, Kris Jenner, încă din momentul în care Kanye a început turneul Saint Pablo.

  • kim kardashian kanye west

    Jaful armat din Paris a produs schimbări serioase în familia Kardashian. După ce au pierdut o sumă semnificativă de bani și, mai important de-atât, a simțit o serioasă sperietură, Kim Kardashian și Kanye West plănuiesc să cheltuie milioane de dolari pentru a construi buncăre pentru propria securitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1