Kim Basinger, Lady Gaga şi Cher au rămas fără case! Incendiile californiene le-au lăsat pe drumuri

robin_thicke_54765775.jpg

casele vedetelor arse in incendiul din california
Incendiile din Malibu au făcut prăpăd în cartierul vedetelor. Casa lui Robin Thicke a fost făcută scrum

Vedetele americane sunt disperate. Incendiile de vegetaţie din California au distrus proprietăţile lui Kim Basinger, în vârstă de 64 de ani, Cher, de 72 de ani şi Lady Gaga (32 de ani) din Calabasas, Malibu şi Hidden Hills. Australianca Iggy Azalea (28 de ani) este panicată pentru că nu poate ajunge la vila ei din Calabasas pentru a-şi strânge nişte lucruri. Bilanţul morţilor a ajuns ieri la 48 de persoane, peste 10.000 de localnici au fost răniţi şi 500.000 de oameni au ajuns în mai multe adăposturi pentru sinistraţi.

Kim Basinger, Lady Gaga şi Cher sunt ultimele vedete care au rămas fără locuinţe din cauza dezastrului care a cuprins California. Incendiile izbucnite joi 8 noiembrie i-au lăsat pe drumuri pe surorile Kardashian, Gerard Butler, Shannen Doherty, surorile Jenner, surorile Hadid, Robin Thicke şi pe mulţi alţii. Pagubele sunt estimate la peste două miliarde de dolari.

Kim Basinger a rămas fără casa evaluată la un milion de dolari

gettyimages-152808258.jpg

kim basinger
Kim Basinger, 64 de ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Kim Basinger a rămas pe drumuri după ce casa ei evaluată la un milion de dolari a ars până în temelii. Actriţa de 64 de ani a încercat să o vândă în 2017, parcă presimţind ce avea să se întâmple. Însă în ciuda faptului că a lăsat la preţ şi a scos-o la vânzare cu doar 972.000 de dolari, nimeni nu a vrut să achiziţioneze proprietatea din Woodland Hills, Los Angeles. Fotografiile cu ruinele proprietăţii ei au făcut înconjurul lumii. Basinger are o avere estimată la 40 de milioane de dolari, după ce în 1993 şi-a declarat falimentul. Fiica ei, Ireland a promis să o ajute să reconstruiască vila.

kim_profimedia-0395911070.jpg

casa lui kim basinger mistuita de flacari
Casa evaluata la aproape un milion a lui Kim Basinger a fost făcută scrum
foto: Profimedia

Lady Gaga şi-a pierdut vila de 23 de milioane de dolari pe care şi-o luase în 2016

gettyimages-1055432832.jpg

lady gaga
Lady Gaga, 32 de ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Lady Gaga este o altă victimă a incendiilor devastatoare care au cuprins California. Vedeta în vârstă de 32 de ani a ajuns să locuiască într-un adăpost pentru sinistraţi încă din 11 noiembrie, când autorităţile au obligat-o să evacueze vila din Malibu. Ea a cheltuit 23 de milioane de dolari pe casa din Malibu şi se mândrea cu renovările pe care le-a făcut. Lady Gaga are o avere estimată la peste 300 de milioane de dolari şi locuinţa era asigurată împortiva dezastrelor naturale. Ca şi Butler, Will Smith şi Robin Thicke, ea se afla în interiorul casei în momentul în care a izbucnit incendiul.

gaga_profimedia-0395096593.jpg

casa lui lady gaga arsa in incendiul din california
Proprietatea de 23 de milioane a lui Lady Gaga, din Malibu, transformată în ruine
foto: Profimedia

Citeşte şi:

Lady Gaga şi Kim Kardashian, evacuate din calea flăcărilor din California

VIDEO Incendiile i-au lăsat fără case pe Gerard Butler şi Shannen Doherty

Casa de 45 de milioane $ a lui Cher, din Malibu, făcută scrum

gettyimages-1000281316.jpg

cher
Cher, 72 de ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Şi Cher, de 72 de ani, este profund afectată de dezastrul de vegetaţie din California. Ea a fost evacuată sâmbătă, 11 noiembrie, din casa de 45 de milioane de dolari pe care încearcă să o vândă încă din 2016. S-a retras în apartamentul din New York şi a urmărit la ştiri cum încendiul i-a mistuit în noaptea de duminică locuinţa cu care se mândrea. Cher are o avere estimată la 360 de milioane de dolari şi avea locuinţa asigurată împotriva calamităţilor. Ea obişnuia să vină aici pe perioada anotimpului hibernal.

cher_profimedia-0395849278.jpg

vila din malibu a lui cher arsa in incendiul din california
Cher a vrut să vândă vila de 45 de milioane de dolari din Malibu, dar nu a mai apucat
foto: Profimedia

Incendiile din California au făcut pagube de aproape două miliarde de dolari

Dezastru de proporţii apocaliptice în nordul Californiei! Vântul împinge flăcările către zonele populate. Până acum au fost are 52.610 hectare de vegetaţie. 48 de oameni şi-au pierdut viaţa, sute de animale uitate de proprietariu au fost găsite carbonizate. 500.000 de oameni sunt sinistraţi şi 10.000 au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza rănilor suferite. În Butte County şi oraşul Chico, autorităţile au declarat pentru New York Times că se aşteaptă ca numărul decedaţilor să depăşească 100 de persoane, după ce mai multe rude au semnalat dispariţia apropiaţilor din zonele pârjolite. 25.000 de oameni au rămas fără curent electric în zona San Diego, iar pompierii avertizează că viteza vântului atinge la rafală 100 km/h şi împinge flăcările către zonele populate. Cantitatea uriaşă de fum din atmosferă este vizibilă inclusiv de pe Staţia Spaţială Internaţională.

Loading...