Kendall Jenner, în fundul gol la Met Gala! S-a văzut tot prin rochia din cristale

kendall_jenner.jpg

kendall jenner
Kendall Jenner, din nou surprinzătoare pe covorul roșu
Foto: Getty

Kendall Jenner (21 de ani) devine pe zi ce trece tot mai distinctă față de surorile sale Kardashian-Jenner și în special datorită formelor sale armonioase și a frumuseții. Bruneta a participat și ea la Met Gala, evenimentul destinat modei de la New York și a a stârnit valuri de admirație și uimire.

Kendall Jenner este tot mai îndrăzneață și mai mândră de corpul ei pe măsură ce se maturizează. Fotomodelul a purtat o rochie provocatoare, foarte transparentă, prin care i s-a văzut posteriorul în toată splendoarea sa.

kendall_2.jpg

kendall jenner
Kendall a purtat o rochie realizată din cristale
Foto: Getty

Cu spatele complet dezgolit și cu un decolteu neobișnuit, pe diagonală, rochia face parte din colecția Perla Haute Couture, creată de Julia Heart, după cum relatează Daily Mail. Oricât ar părea de sumară, ținuta lui Kendall a fost realizată cu multă minuțiozitate, fiind compusă din 85.000 de cristale pictate, la care s-a lucrat manual 160 de ore.

kendall_3.jpg

kendall jenner
Rochia a fost atât de transparentă, încât i s-a văzut posteriorul
Foto: Getty

„Am fost inspirată de conceptul de „nefabricate” a lui Rei Kawakubo și de abilitatea de mișcare a unor materiale aparent imobile. Astfel, mi-am creat propria rochie de acest fel”, a declarat Julia Heart, designerul care a realizat ținuta frumoasei Kendall.

kendall_1.jpg

kendall jenner
Kendall Jenner, plină de senzualitate ca întotdeauna
Foto: Getty

kendall_4.jpg

kendall jenner
Rochia îndrăzneață a fost realizată de desgnerul Julia Heart
Foto: Getty

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1