Kendall Jenner este însărcinată? „Ce burtică mare ai!”

21227057_518286261845109_3992003957957328896_n.jpg

kendall jenner
Toți fanii lui Kendall Jenner se întreabă dacă este însărcinată
Foto: Instagram.Kendall Jenner

Familia Jenner-Kardashian se va mări anul viitor. Kylie și Khloe Kardashian sunt însărcinate, iar Kim și Kanye West așteaptă un al treila copil printr-o mamă surogat. Un selfie în oglindă al lui Kendall Jenner arată însă că e foarte posibil ca în familia lor să mai fie o graviduță.

Frumoasa brunetă, care tocmai a împlinit 22 de ani, s-a fotografiat în oglindă, într-o rochie albă, cu buline negre, în care abdomenul ei este destul de proeminant, deloc tonifiat și tras ca prin inel, așa cum ne-am obișnuit. Kendall Jenner pare într-adevăr însărcinată, iar fanii au fost uluiți. "Ce burtică mare ai", s-a mirat unul dintre admiratori. Deși a fost  însă întrebată dacă este gravidă, fotomodelul nu a dat niciun răspuns. S-a mulțumit doar cu o descriere bizară a fotografiei: „Viață de singuratic”. De asemenea, ea a avitat să comenteze și speculațiile potrivit cărora ar fi într-o relație cu baschetbalistul Blake Griffin.

26156854_254401865093375_2201672000538148864_n.jpg

kendall jenner
Abdomenul lui Kendall Jenner arată de parcă ar fi însărcinată
Foto: Instagram/Kendall Jenner

Dintre toate surorile Jenner-Kardashian, la cei 20 de ani ai săi, Kylie este cea mai tânără graviduță, cu toate că nici ea nu a confirmat oficial că așteaptă venirea pe lume a unui copil.

Khloe Kardashian (33 de ani) în schimb, este mândră de burtica ei de gravidă, așa că a și pozat goală pe o rețea de socializare, în preajma Crăciunului, alături de iubitul ei, Tristan Thompson.

Loading...

Citește și

  • foto

    Cea mai mică dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner (20 ani) se pregătește pentru cel mai important rol din viața ei, cel de mamă. Kylie a dat vestea cea mare prietenilor virtuali care au avut reacții împărțite. Kylie este împreună cu rapperul Travis Scott de doar cinci luni, iar conform zvonurilor Kylie este însărcinată în patru luni. Criticii s-au grăbit să se pronunțe că relația ar fi una sortită eșecului și că sarcina vedetei a venit prea devreme, răpindu-i cea mai frumoasă perioadă a vieții.

  • kendall jenner

    Kendall Jenner (21 de ani) devine pe zi ce trece tot mai distinctă față de surorile sale Kardashian-Jenner și în special datorită formelor sale armonioase și a frumuseții. Bruneta a participat și ea la Met Gala, evenimentul destinat modei de la New York și a a stârnit valuri de admirație și uimire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1