Kelly din «Beverly Hills», surprinsă tristă pe stradă după moartea lui Luke Perry. Au fost împreună în serial

jennie-garth-luke-perry.jpg

Jennie Garth și Luke Perry erau destul de apropiați
Foto: Getty Images

Moartea lui Luke Perry a reușit să aducă multă durere în sufletele familiei și prietenilor îndrăgitului actor, colegii lui de platou nefăcând deloc excepție. Chiar dacă au jucat în „Beverly Hills 90210” în tinerețe, Luke a reușit să rămână în inimile actorilor cu care a dat suflet personajelor serialului chiar și după ani.

Jennie Garth, surprinsă tristă pe stradă după moartea lui Luke Perry

Jason Priestley, cel care a jucat rolul lui Brandon Walsh în serial și era și prieten bun cu regretatul actor, povestea recent că orice persoană a avut norocul să interacționeze cu Luke Perry, fie și pentru o scurtă perioadă, are cu siguranță inima îndurerată după moartea acestuia, din cauza caracterului său extraordinar, care reușea să lase o impresie bună oriunde ar fi mers și cu oricine ar fi interacționat.

După ce el și Tiffani Thiessen, cea care a interpretat rolul lui Valerie Malone, au publicat două mesaje emoționante pe rețelele de socializare după moartea lui Luke Perry, paparazzi au surprins-o pe stradă pe „Kelly Taylor”, personaj interpretat de actrița Jennie Garth, extrem de tristă, nemachiată și extrem de obosită.

jennie_garth_profimedia-0420921672.jpg

Jennie Garth, surprinsă pe stradă tristă și neîngrijită, la scurt timp de la moartea colegului ei, Luke Perry
Foto: Profimedia

Nu se știe exact dacă moartea lui Perry este cauza din spatele apariției deloc zâmbitoare a vedetei, având în vedere că aceasta nu a apelat la mediul online pentru a-i transmite „ultimele cuvinte” fostului ei coleg de platou, însă având în vedere că cei doi au format și un cuplu pe micile ecrane la un moment dat, iar Jennie Garth s-a arătat extrem de entuziasmată de faptul că va exista o continuare a serialului „Beverly Hills 90210”, fiind pregătită de filmări, ar putea fi două indicii în acest sens.

Jennie Garth este căsătorită și are trei fete

Jennie Garth, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu David Abrams (37), aceștia organizând o ceremonie intimă în anul 2015, la doar 8 luni după ce s-au cunoscut. Pentru Jennie aceasta este al treilea mariaj, celelalte două terminându-se cu divorț, însă actrița nu regretă nimic, deoarece din relația cu Peter Facinelli, care a durat din 2001 până în 2013, actrița are 3 fete, Luca (17 ani), Lola (12 ani) şi Fiona (8 ani). Povestea lor de dragoste a fost una dureroasă, deoarece aceștia s-au despărţit cu totul pe neaşteptate, deşi mariajul lor părea unul din cele mai liniştite şi solide de la Hollywood.

Loading...

Citește și

  • Luke Perry a decedat cu adevărat în urma unui AVC, potrivit certificatului de deces

    Luke Perry, binecunoscut pentru rolul lui din serialul “Beverly Hills, 90210”, a murit din cauza unui accident vascular cerebral ischemic, stă scris în certificatului său de deces. Actorul a fost înmormântat la Dixon, în Tennessee.

  • Vestea morţii premature a lui Luke Perry, actorul care a dat viaţă personajului Dylan în celebrul serial Beverly Hills 90210, a îndurerat întreaga industrie cinematografică, dar şi pe cei care au urmărit cu sufletul la gură fiecare episod. Cea care suferă enorm din pricina trecerii în nefiinţă a lui Luke este femeia alături de care actorul a trăit, în discreţie absolută, o frumoasă poveste de dragoste, timp de mai bine de 11 ani. Iată cum a fost fotografiată de către fotoreporterii de peste Ocean pentru prima dată de la nefericitul eveniment.