Keanu Reeves face surf pe motocicletă

15-vedete-foto1-5col-190.jpg

Timp de 40 de secunde, Keanu Reeves este prezentat într-o ipostază ce-ţi taie răsuflarea

Este un actor căruia îi place să-şi pună viaţa în pericol! După ce a făcut cascadorii în filmele sale, Keanu Reeves apare într-o reclamă şocantă. Starul e prezentat ca şi când ar face surf pe motocicletă.

Actorul Keanu Reeves (53 de ani) a făcut unele dintre cascadorii în celebrul său film “Matrix” din 1999. În filmul “La limita extremă”, din 1991, a făcut de asemenea cascadorii în timp ce se întrece la surf cu partenerul său de ecran, Patrick Swayze, care avea să fie răpus de cancer în anul 2009.

Iată că, în reclama companiei Squarespace, care dezvoltă site-uri web în SUA, starul, foarte pasionat de motociclete, este prezentat într-o ipostază care taie respiraţia. El apare ca şi când ar face surf pe vehiculul cu două roţi. Ridicat în picioare pe un motor, care înaintează cu  mare viteză în deşert, la apusul soarelui, Keanu pare a se comporta ca şi când ar fi pe o placă de surf, purtată de un val năprasnic.

Pe tot parcursul clipului publicitar, actorul este prezentat cocoţat pe motocicletă şi reproducând în vorbe versuri din cântecul “Adventures in Success”, al lui Will Powers, din 1983, care se aude pe fundal.

“Sunt pasionat de motoare încă din copilărie. Am crescut într-un mediu al sporturilor pe roţi şi am urmărit tot timpul astfel de competiţii”, a mărturisit actorul, care are o avere de  350 de milioane de dolari.

Clipul publicitar, care a fost lansat miercuri, 31 ianuarie, durează 40 de secunde şi va fi prezentat ca reclamă la Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv anual în SUA, programat la 4 februarie. “Când am aflat că va fi o campanie pentru această competiţie, am fost foarte emoţionat. Îmi place fotbalul american, îmi place să mă uit la Super Bowl”, a mărturisit actorul. 

Şi ei şi-au pus viaţa în pericol pentru o reclamă

15-vedete-foto3-85-50-gettyimages-876447264.jpg

Pink a cântat atârnată la 40 de metri înălţime

Cântăreaţa Pink (38 de ani) a sfidat gravitaţia, în noiembrie, anul trecut! La cea de a 45-a gală a Premiilor Industriei Muzicale Americane (AMA), ea a cântat şi a dansat în direct la televizor agăţată în chingi pe clădirea hotelului Marriott din Los Angeles. Şi-a riscat viaţa, la peste 40 de metri de sol, pentru a face reclamă evenimentului.

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 57 de ani, a făcut şpagatul pe două camioane aflate în mişcare, într-o reclamă pentru constructorul suedez de automobile Volvo. Reclama şocantă a fost lansată în noiembrie 2013. Cu braţele încrucişate, actorul a reuşit să îşi menţină echilibrul, cu picioarele perfect întinse în plan orizontal, sprijinit pe cele două camioane care rulau încet în acest timp. Orice mişcare greşită i-ar fi putut fi fatală.

15-vedete-foto2-85-40.jpg

Van Damme a făcut şpagatul pe două camioane

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1