Katy Perry, la un pas să se sinucidă, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom

katy perry orlando bloom

Katy Perry și Orlando Bloom au mai fost căsătoriți
Katy Perry și Orlando Bloom încă nu sunt căsătoriți
Foto: Profimedia

Katy Perry a fost la un pas să se sinucidă. În urmă cu doi ani, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom, cântăreața s-a gândit foarte serios să-și pună capăt zilelor

Cântăreața Katy Perry (35 de ani) a dezvăluit că a vrut să se sinucidă după despărțirea de Orlando Bloom (43 de ani), în 2017. Pe lângă marea durere de a-l pierde pe actor, diva a suferit fiindcă nu s-a vândut bine albumul său ”Prism”. Acum Katy așteaptă o fetiță cu Orlando Bloom și e în al nouălea cer de fericire. Ei sunt împreună din 2016, dar în martie 2017 s-au despărțit, reluând relația mai târziu. Katy Perry și Orlando Bloom așteaptă până se naște fiica lor ca să stabilească ce nume îi pun.

Orlando Bloom, cu pectoralii la vedere, în timp ce Katy Perry își ascunde burtica de gravidă

Orlando Bloom a făcut lumină în legătură cu pozele în care apare gol: «Nu e chiar atât de mare!»

Katy a suferit de depresie

Orlando abia așteaptă să devină tătic de fată, fiindă fetele își iubesc tații. Katy e emoțioată pentru că va deveni mamă pentru prima oară și că se apropie nașterea. Este foarte fericită, a reușit să depășească toate momentele de depresie. Este un moment greu pentru lume și nu foarte potrivit pentru a aduce pe lume un copil. Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011. Katy Perry a dezvăluit că a fost la un pas să se sinucidă, în urmă cu doi ani, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1